Yeni koca, yeni hayat!

Güncelleme Tarihi:

Yeni koca, yeni hayat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kadınlar yalnızlık yerine bir kez daha denemekten çekinmiyorlar.

İlk evliliklerinde mutluluğu bulamayan kadınlar, artık ‘‘Benim evlilikte şansım yokmuş’’ deyip bir kenara çekilmiyorlar. İkinci hatta üçüncü evliliklerinde gerçek mutluluğu bulanların sayısı pek çok.

Monaca Prensesi Caroline

Kısa bir süre önce bir kız çocuk dünyaya getiren Prenses Caroline, üç kez evlendi. İlk kocasının ihanetine dayanamadı. İkinci kocası, bir kazaya kurban gidip onu üç çocuğuyla yalnız bıraktı. Monaco'nun güzel prensesi şimdi Hanover Prensi Ernest August ile evli. O artık bir Avusturya Prensesi. Kocasını çok sevdiği için onun yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışıyor.

Sylvie Vartan

Bulgar asıllı şarkıcı Sylvie Vartan, 60'lı yıllarda Fransız rock şarkıcısı Johnny Hallyday ile evlenmişti. Müzik dünyası bu aşık çiftin mutluluğuna hayrandı. Karı kocanın bir çocukları dünyaya geldi ve 1982 yılına kadar evli kaldılar. Sylvie Vartan, 1981 yılında Japonya turnesi sırasında tanıştığı yapımcı Tony Scotti'ye aşık olmuştu. Kocasından boşandıktan sonra yeni sevgilisiyle evlendi. Tony Scotti, Vartan için sorumluluklarının bilincinde olan güçlü bir erkekti. Vartan, kocasının yanında kendini çok mutlu hissediyordu. Ünlü şarkıcı ikinci kocasına bir çocuk verebilmek için de çaba harcadı ve küçük Darina dünyaya geldi.

Jane Fonda

Sinema dünyasının savaş aleyhtarı sanatçısı Jane Fonda, Ted Turner uğruna sinemayı ve aerobik çalışmalarını bıraktı. Kocasıyla birlikte Montana'da bir çiftliğe yerleşti. Roger Vadim ve politikacı Tom Hayden'den sonra üçüncü kez evlilik denemesi yapan yıldız şimdi çok mutlu. Geçen yıl kocasından boşanacağına dair haberler yayıldı, ama karı koca aralarındaki sorunları giderdiler. Jane Fonda artık çiftlik sahibinin eşi olmakla yetiniyor.

Melanie Griffith

Griffith ile genç eşi Antonio Banderas sinema dünyasında bir mutluluk simgesi oldu. Don Johnson ile iki kez evlenip ayrılan ünlü yıldız İspanyol aktöre olan büyük aşkı yüzünden çocuklarını terk etmişti. Daha sonra çocuklarını da yanına alan yıldız, alkol ve uyuşturucu tutsağı olduğu günleri geride bıraktı.

Emma Thompson

İngiliz sinema oyuncusu Emma Thompson, İngiliz oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh ile altı yıl evli kaldı. Karı koca, pek çok filmde baş olleri paylaştılar. Ama Emma Thompson, kocasının mesleğine eşinden daha fazla değer vermesini kabullenemiyordu. Emma Thompson, kocasından boşandıktan sonra aktör Greg Wise ile büyük bir aşk yaşamaya başladı. Kırk yaşındaki sanatçı, sevdiği erkek uğruna anne olmayı da göze aldı.

Cindy Crawford

Süper model Cindy Crawford, dünya kadınlarının sevgilisi Richard Gere ile evlenmişti. Bu uyumsuz evlilik ancak bir yıl sürdü. Cindy Crawford evlilikte düş kırıklığına uğramıştı. Fakat ikinci kocası Rande Gerber Cindy'ye her şeyi unutturdu. Üstelik Cindy Crawford artık bir anne.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!