Yeni bir fotoğrafçı yetişiyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir fotoğrafçı yetişiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2010 00:15

Haberin Devamı

Yeni bir fotoğrafçı yetişiyor  

Yeni bir
fotoğrafçı
yetişiyor
Bodrum, bayram sayesinde sezonun son günlerine doğru yeniden hareketlendi. Alkoçlar Otel’in sahipleri Gülşah-Ender Alkoçlar çifti de bayramı kızları Aslışah’la birlikte bu popüler tatil beldesinde geçiren isimlerden... Aslışah Alkoçlar, önceki gün elinde makine, ailesinin fotoğrafları çekerken objektiflere takıldı. Görüntülendiğini anlayınca objektifini kendisini çeken habercilere doğrultan genç kız çok keyifli görünüyordu.

ılk gün denize açıldı
Bayramı Bodrum’da geçiren ünlü simalardan biri de işadamı Levent Kızıl... Arife gününden tatile çıkan ve La Boutique Alkoçlar’e yerleşen Kızıl, bayramın ilk gününü denizde geçirmeyi tercih etti, arkadaşı Erdal Matraş ile tekne turuna çıktı.

Baba-oğul
tatilde
Can Ateş, bayram tatilini oğluyla geçirmeyi tercih etti ve soluğu Bodrum’da aldı. Ünlü işadamı önceki gün Cennet Koyu’nda bir zodyakta görüntülendi. Zodyağın ön kısmına uzanıp oğlunun su kayağı yapmasını izleyen Ateş’in keyfine diyecek yoktu.

Haberin Devamı

Kendi tasarımı
TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, bayramın ilk günü Bebek sokaklarındaydı. Kendi tasarımı olan motosikletiyle sahil yolunda tur atan Telli, motorunın sıra dışı tasarımı ve yüksek sesi sayesinde tüm semt sakinlerinin dikkatini üzerine çekti.

Eski eşle tatil
Yaz aylarında adı Ece Erken’le anılan, sonrasında sessizliğe bürünen Erdinç Acar, bayramda beş ay önce boşandığı Hande Demir ve oğlu Aslan’le Kıbrıs’ta ortaya çıkarak herkesi şaşırttı. Merit Otel’de eski eşi ve oğluyla tatilin keyfini süren Hande Demir, “şu an çocuğumuz için bir aradayız. O üzülmesin diye tatile geldi. Çünkü babasını çok özlüyor. Ama barışma gibi bir şey söz konusu değil. Artık ikimizin yolu ayrı” dedi.

Yabancı partner
Selma Türkeş, önceki gün ıstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine yabancı bir erkek arkadaşıyla giden Türkeş, görüntülendiklerini fark edince birkaç adım öne çıkarak arkadaşından uzaklaştı. Bu arada soruları da yanıtsız bıraktı. Ama telaşlı olmasına rağmen yüzünden gülümseme hiç eksilmedi.

Haberin Devamı

Annesiyle alışverişe çıktı
Cemiyet hayatının ünlü simalarından Selin ımer, önceki gün annesi Canan ımer’le ıstinye Park’a gitti. Önce birlikte yemek yiyen anne-kız, ardından mağazaları dolaşarak bol bol alışveriş yaptı.

Doğuma iki hafta var
Nisan ayında nikah masasına oturan Selin Fadıllıoğlu-Mehmet Tara çifti de önceki gün ıstinye Park’a uğrayan isimlerdendi... Yakında mutluluklarını bir bebekle perçinleyecek olan Fadıllıoğlu, “Doğuma iki hafta kaldı, artık pek dışarı çıkmıyorum. Ama bugün evde oturmak istemedik. Biraz mağazaları gezeceğiz” dedi.


Rüzgara dikkat

Bayramın ilk günü alışverişe çıkan Seben Koçibey, zor anlar yaşadı. Kanyon’da mağazaları dolaşan Koçibey, rüzgarın etkisi ile şekile girdi. Kanyon’da şapka satın aldıktan sonra, giydiği mini eteği rüzgarın etkisiyle havalanan Koçibey, eliyle gazetecilere yakalanmamaya çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!