Ütopya ikincisi Semih Öztürk, Survivor Gönüllüler takımında!

Güncelleme Tarihi:

Ütopya ikincisi Semih Öztürk, Survivor Gönüllüler takımında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 14:05

Survivor 2016 yarışmacılarının tamamı belli oldu. Survivor 2016 yarışmacılarından biri ise aslında ekranlara hiç de yabancı olmayan Semih Öztürk. Peki, Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk, Survivor 2016’da hangi takımda yarışacak?

Haberin Devamı

7 Şubat Pazar günü 1. bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor 2016 Gönüllüler takımında Semih Öztürk de mücadele edecek. Daha önce yine TV8 ekranlarında yayınlanan ve 1 seneye yakın devam eden Ütopya yarışmasında son 2’ye kalan Semih Öztürk, birinciliği Tuncay Kes’e kaptırmıştı. Ütopya’da özellikle stratejileriyle dikkatleri çeken Semih Öztürk, yarışma boyunca etkili bir destekçi kitlesi edinmişti. Bu desteğin Survivor 2016’da da sürüp sürmeyeceği merak konusu olarak duruyor.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımında yarışacak olan Semih Öztürk, 1991 senesinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Öztürk, gitar çalabildiği gibi şiir okumayı ve yazmayı da çok seviyor.

Ütopya yarışmasında tanıştığı Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk, Survivor 2016 tanıtımında ‘'Bu sene Survivor'da çokça beyin ameliyatı yapacağım galiba’' sözleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

24 yaşında olan Semih Öztürk 1.80 boyunda 80 kilodadır ve kahverengi gözlere sahiptir.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

İbrahim Giydirir

Gizem Memiç

Efecan Dianzenza

Gizem Kerimoğlu

Nihal Candan

Zafer Mete

Damla Can

Serkay Tütüncü

Aylin Şallı

Semih Öztürk

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI TANITIMI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!