Tweet’ler, Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Poyraz Karayel’ için atıldı!

Güncelleme Tarihi:

Tweet’ler, Kanal Dnin sevilen dizisi ‘Poyraz Karayel’ için atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 13:13

Kanal D’nin rating rekorları kıran sevilen dizisi “Poyral Karayel” dün akşam ekrana gelen bölümüyle sosyal medyada zirveye oturdu.

Haberin Devamı

Somera'nın analizine göre 20 Ocak tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan konu; dün akşam Kanal D’de ekrana gelen “Poyral Karayel” dizisi oldu. Kanal D’nin ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisinin 41. Bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı.

Sosyal medya gündemine oturan Poyraz Karayel’i sosyal medyada sırasıyla; "Diriliş Ertuğrul”, "Pelin Çift ile Gündem”, “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" ve “Kara Sevda" dizisi takip etti.

Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Poyraz Karayel’in dün akşam yayınlanan bölümünde şunlar yaşandı: “Poyraz nihayet öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır. Adil Topal’ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Poyraz, Adil Topal’a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından gelir. Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar. Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur.

Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir? Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır.”

POYRAZ KARAYEL 41. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 41. BÖLÜM FRAGMANI - 2

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 42. Bölümü 27 Ocak saat 20:00’da ekranlarda olacak. Sakın kaçırmayın.

BAKMADAN GEÇME!