Turizmde ’5 yıldızlı tiyatro turnesi’yle fark yaratma planı

Güncelleme Tarihi:

Turizmde ’5 yıldızlı tiyatro turnesi’yle fark yaratma planı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2007 00:00

Magic Life, turizmde Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’yla anlaşarak, turizmde ’5 yıldızlı tiyatro turnesi’ dönemini başlattı.

Ali Poyrazoğlu, gişe rekoru kıran oyunlarını yaz boyunca Magic Life Bodrum’da izleyiciyle buluşturacak. Magic Life Center Genel Müdürü Başak Erel, "Bu projeyle Türk turizminde fark yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

’HER şey içinde’ tatil kavramına kültür, sanat da girdi. Yiyecek, spor ve değişik aktivitelerin dahil olduğu tatil köylerinde, artık tiyatro da yer alacak. Türkiye’de, turizm sektörüne ’her şey dahil’ kavramını ilk getiren turizm grubu olan ve kavramın dejenere olması nedeniyle ’her şey içinde’ sloganını kullanmaya başlayan Magic Life, bu kez de animasyon etkinliklerinde bir ilke imza atıyor. Tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Magic Life’ın Bodrum turnesine çıkıyor. Magic Life, 24 Haziran’dan itibaren Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun oyunlarına ev sahipliği yapacak.

GİŞE REKORLU OYUNLAR: Gişe rekorları kıran, bol ödüllü ’Ben Eskiden Küçüktüm’, ’Tak Tak Takıntı’ ve ’Ödünç Yaşamlar’ adlı oyunlar Magic Life Bodrum’da, 24 Haziran’da ’her şey içinde’ konseptiyle sunulacak. Türk-Avusturyalı turizm grubu Magic Life, 2007 sezonunda uluslararası müzik ve şov gösterilerinin yanı sıra, Magic Life Bodrum’da özel bir tiyatro gösterisi hazırladı. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, yaz boyunca gişe rekorları kıran 3 oyunuyla Magic Life Bodrum’da sahne alacak.

POYRAZOĞLU’NDAN WORKSHOP: Ali Poyrazoğlu, tiyatro oyunlarının yanı sıra tatilcileri iş ve özel hayata dair yaratıcılık workshop’larıyla da buluşturacak. İş dünyasının yönetici ve temsilcileriyle çalışma hayatının püf noktalarını paylaşacak olan Poyrazoğlu, yaşam ve Magic Life Bodrum’da konaklayan tatilcilere yönelik kitap okuma saatleri ve ’Gölgede Muhabbet’ler gerçekleştirecek.

FARK YARATACAĞIZ: Magic Life Center Genel Müdürü Başak Erel, bu projeyle Türk turizminde fark yaratmayı hedeflediklerini belirterek, Magic Life ile Ali Poyrazoğlu’nun birlikteliğinin nisan ayında Magic Life çalışanlarına verdiği ’İş hayatında inovasyon ve yaratıcılık’ konulu seminerde başladığını kaydetti. Erel, bu projeyle, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun sahnelediği bol ödülllü oyunları sergilemenin yanı sıra Ali Poyrazoğlu ile iş ve özel hayata dair workshoplar düzenleyeceklerini söyledi.

GÖLGEDE MUHABBETLER: Başak Erel, şöyle konuştu: "Kulüpte konaklayanlar Ali Poyrazoğlu ile ’Gölgede Muhabbetler’ gerçekleştirecek, yine Ali Poyrazoğlu tarafından gerçekleştirilecek inovasyon ve yaratıcılık üzerine seminerlere katılabilecekler. 24 Haziran’da başlayacak proje, Ağustos sonuna kadar devam edecek. Bu proje için özellikle Bodrum’un seçilmesinin nedeni, Türkiye’nin gözde tatil bölgesi ve yerli turistin tercih ettiği bir belde olması. Aslında proje için pilot bölge olarak Bodrum’u seçtik. Biz sanatı da "her şey içinde"nin içine kattık" diye konuştu.

Tatile kültür sanat ruhu ekleyeceğiz

TİYATROCU Ali Poyrazoğlu, Türk turizminde bir devrim yaratmayı hayal ettiğini dile getirerek, bu hayali Magic Life’la gerçekleştirmek üzere yola çıktığını söyledi. Klasik tatil anlayışının dışına çıkarak, deniz-kum-güneş üçlüsünün yanı sıra insanların ruhuna da seslenmek istediğini kaydeden Poyrazoğlu, şunları söyledi: "Tatile gelen insanlara her şey içinde hizmet verirken sanatı da katalım dedik. Tiyatro turnelerimizde İstanbul ve Ankara’da binlerce izleyiciyle buluşabiliyoruz. Ancak diğer illerden gelenlerle buluşmak, onlara bol ödüllü oyunlarımızı izletmek için bir fırsat olacak. Her şey içinde tatilde sörf, tenis, yemek, spor, eğlence var, biz de kültür ve sanat ruhunu da ekleyeceğiz. Bu yaz Magic Life Bodrum’da konaklayanlar tiyatroya doyacak."

Çin Sirki ve meditasyon da var

MAGIC Life tesislerinde düzenlenecek olan aktivitelerde; müzik, dans, eğlence, sağlık ve bakım ağırlıkta olacak. Magic Life’ın, diğer etkinlikleri şöyle sıralanıyor: "Reggae Geceleri’nde, Avusturya, Nijerya, Sri Lanka ve Ugandalı sanatçılardan oluşan ’Sam Brisbe & One Soul Reggae Summerparty’nin seslendireceği Reggae ritmleri olacak. Çin’den özel getirilen Shaolin Rahipleri, meditasyon, Tai Chi, Kung Fu tekniklerini öğretecek. Ünlü Çin Sirki Magic Life’da sahne alacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!