Tom Cruise çöpüne bekçi dikiyorsa Okan Bayülgen de dublör kullanıyor

Güncelleme Tarihi:

Tom Cruise çöpüne bekçi dikiyorsa Okan Bayülgen de dublör kullanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2006 00:00

Geçen hafta basında, yabancı ünlülerin paparazzi korkusundan aldıkları önlemler çıktı. Yok, Tom Cruise evinin çöp kutusunun başına bekçi dikmiş de, Brad Pitt Namibya’da koruma istemişmiş. Paparazzilerden bıkan Gwyneth Paltrow da onları kaydetmeye başlamış, Jude Law şehir dışına taşınmışmış. Varsa yoksa yabancılar!

Paparazzi zulmü memleketin öz evlatlarına neler yapıyor, kimse bahsetmiyor. Hatırlayın, Demet Akalın trafik kazası yaptı, Hande Ataizi tuvalet camına sıkıştı. Ünlülerin kimi dublör kullanıyor, kimi deniz-taksi. Gazetecilere yakalanan Nouma duvardan atlamaya kalktı, şovmen Beyaz kaçayım derken paparazzilerin aracına daldı. Paparazzilerin haber aşkı o boyuta vardı ki Semra Özal denize giremiyor, Mehmet Ali Erbil bir yere gidecekse denizden gidiyor.

HALUK BİLGİNER

Şehri terk edip kasabaya taşındı

Zuhal Olcay’la fırtınalı ayrılığından sonra Aşkın Nur Yengi ile gözlerden uzak bir ilişki yaşamak isteyince, çareyi şehri terk etmekte buldu. Zuhal Olcay’la Altunizade’deki ortak evlerinden ayrıldıktan sonra bir süre otelde kalan Bilginer, banka kredisi ile Ömerli’deki Kasaba Evleri’nden villa aldı. Burada gözlerden uzak yaşayan Bilginer&Yengi çiftini yine ilk kez Hürriyet muhabirleri görüntülemişti.

NURSELİ İDİZ

Otelden çıkamayınca oda tuttu

Ocak ayında erkek arkadaşı Fatih Gülnar’la Cihangir’in gözde mekanı 607’ye eğlenmeye gitti. O sırada gazeteciler gelince ortalığı birbirine kattı. Villa Zürih Oteli’nin en üst katındaki 607’de sıkışıp kalan ünlü oyuncu, önce erkek arkadaşını otelden oda tutması için aşağı resepsiyona gönderdi. İddialara göre bu sırada etrafı da biraz kırıp döktü. Olaylı gecenin sonunda karşısında bir tümen polis buldu. Yine de günlerce haber konusu olmaktan kurtulamadı.

SEMRA ÖZAL

Mecburen havuzda idare ediyor

Eski first lady olduğu için, namüsait ortamlarda görüntülenmekten kaçınan Özal’ın sorunu denize girememek. Bundan birkaç yıl önce yine böyle bir mayıs ayında paparazzilerden şöyle yakındı: "Doktor yüzme tavsiye ediyor. Ama paparazzi korkusundan denize gidemiyorum. Evin havuzunda idare ediyorum." Bu kısa mülakattan sonra, masasındaki Fatih Ürek’le sohbetine devam etti.

OKAN BAYÜLGEN

Dublörle kandırdı

Deniz Seki ile birlikteyken gazetecileri atlatmak için akla gelmedik numaralar yaparken, bir keresinde dublör kullanmıştı. Zaga’dan çıktıktan sonra Taksim’de bir barda Deniz Seki ile buluştu. Çıkışta kapıya gelen otomobiline kısa boylu bir erkek hızlıca binip gidince magazinciler peşine takıldı. Bir süre sonra paparazzileri atlatmanın keyfiyle dışarı çıkan gerçek Bayülgen ve Seki’nin ayrı ayrı Ritz Carlton Oteli’ne gittikleri ortaya çıktı.

HANDE ATAİZİ

Tuvaletin camına sıkıştı

Paparazzilere dava açsa yeridir. Onun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi: Bodrum’da bir barda, magazincilerden kaçayım derken, sen tut, mekanın tuvalet camına sıkış! Ne ileri, ne geri! Herhalde sığarım diye düşündü ama beli takıldı besbelli. Gerçi gazeteci Selahattin Duman sonradan durumu açıklığa kavuşturdu. Meğer Ataizi’nde panikatak varmış. Paparazzi görünce ne yapacağını şaşırır kendini yüznumaradan yana atarmış. Bizzat şahit olmuş, gözleriyle görmüş.

MEHMET ALİ ERBİL

Görmesinler diye yatla geziyor

Anadolu Kavağı’ndaki Yosun Restoran’da sarışın bir hanımla buluştuğu söylenen Mehmet Ali Erbil, kameralara görüntü vermemek için mekana yatıyla gitti. Başbaşa yemekten sonra yine yatıyla kaçan ünlü komedyen, yanındaki hanımı fotoğraflatmamayı başardı.

KAÇARKEN KAZA YAPANLAR OTOMOBİLLERİNİ KULLANAMAYANLAR DUVARLARDAN ATLAYANLAR

Paparazzinin kucağına düştü

Şovmen Beyazıt Öztürk, Arnavutköy’de başına gelen bir olayı şöyle anlattı: "Eğlenirken içkiyi fazla kaçırmışım. Magazincilere o halde yakalanmamak için koşarak mekandan çıktım. Arkamda da kameralar. Yakalanacağımı anlayınca kendimi bir arabaya attım. Tam atlattım diye sevinirken kafamı kaldırdığımda aslında kaçtığım paparazzilerin aracına bindiğimi fark ettim."

Arkadaki araca tosladı

Nişantaşı’nda bir barda Varol Kaynar’ın masasında eğlendiği iddia edilen Demet Akalın, çıkışta gazetecilere yakalanmamak için arkadaşlarıyla sokaklarda koşturdu. Otomobile binince gaza basan kızlar, arkadaki bir araca çarptı.

Otomobillerine binemiyorlar

Peşlerindeki basın ordusunu atlatmaya çalışan Sanem Çelik ve Kudret Sabancı, otomobillerini kullanamaz oldu. Sete gelirken çareyi arkadaşlarının araçlarını kullanmakta bulan ikili, basıldıkları meşhur cip de dahil kendi araçlarını arkadaşlarına verdi.

50 YTL harcadı, yine yakalandı

Anjelique’te eğlendikten sonra gazetecileri atlatmak için deniz-taksi tutmaya karar veren Naz Elmas, magazincilerden kaçamadan yakalandı. Elmas’ın deniz-taksi için ödediği 50 YTL paparazziler yüzünden boşa gitti.

Duvardan atlamaya kalktı

Eğlendiği diskoda paparazzilere yakalanan Pascal Nouma, kaçmak için Hande Ataizi benzeri bir yöntem uyguladı. Mekanın duvarından atlayıp kaçmaya kalkışan Nouma otomobilinde fotoğraflanınca gazetecilere saldırmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!