Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte 30 Mart 3 Nisan haftası Zuhal Topal'la Sofrada kazananı

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada birincisi kim oldu İşte 30 Mart 3 Nisan haftası Zuhal Topalla Sofrada kazananı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2020 19:06

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması haftanın finali ile sevenlerinin karşısına çıktı. Gelinlerin yemek yaptığı kayınvalidelerin ise puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada  yarışmasının 3 Nisan Cuma günü yayınlanan bölümünde Ceyda Hanım yarıştı. En güzel menüyü hazırlamaya çalışan Ceyda Hanım'ın yemeklerinin tadına bakan 5 kayınvalide haftanın finalinde puan vererek, Zuhal Topal'la Sofrada birincisini belirledi. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte 30 Mart 3 Nisan haftası Zuhal Topal'la Sofrada kazananı ve haftanın puan durumu.

Haberin Devamı

Hafta içi hergün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 3 Nisan Cuma günü 375. bölümü ile yayınlandı. 5 gün boyunca yemek konusunda hünerlerini gösteren gelinlerden bir isim haftanın finalinde birinci olarak 15 bin TL'yi almaya hak kazandı. Ceyda Hanım final günü hazırladığı menü ile iddiasını ortaya koydu. Kayınvalideler ise Ceyda Hanım'ın yemeklerini eleştirmekten çekinmedi. İşte, 3 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi ve puan durumu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

30 Mart Pazartesi günü bir haftalık yemek maratonuna başlayan gelinler, Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında en güzel menüleri hazırlayıp, haftanın birincisi olmak için mücadele verdi. Haftanın son günü yarışan Ceyda Hanım ise yaptığı menü ile eleştiri oklarına hedef oldu.

Haberin Devamı

Yapılan puanlama sonrası bu hafta en fazla puanı toplayarak 15 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazanan isim Nesrin Hanım oldu.

CEYDA HANIM'IN MENÜSÜNDE NELER VARDI?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının final günü yarışan Ceyda Hanım menüsünde, sulu köfte çorbası, patatesli çarşaf böreği, peynirli kırmızı biber dolması kıymalı mantar, yoğurtlu havuç salata, kuşbaşı kürdan kebabı, sebzeli bulgur pilavı, roka salatası, şerbetli burma tatlıya yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!