Zuhal Topal'la Sofrada birincisi belli oldu! İşte 27 Nisan 1 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu ve kazananı

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada birincisi belli oldu İşte 27 Nisan 1 Mayıs Zuhal Topalla Sofrada puan durumu ve kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2020 22:53

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi, 1 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelen yeni bölümün ardından belli oldu. Her hafta farklı gelinlerin yemek yaptığı Zuhal Topal'la Sofrada 395. bölümde, kayınvalidelerin yaptığı puanlama sonucu Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananı açıklandı. Gelinlerin yemek yaptığı kayın validelerin ise puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada  yarışmasının final akşamında, en fazla puanın sahibi olan isim 15 bin TL'yi almaya hak kazandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? En yüksek puanı kim aldı? İşte, 27 Nisan 1 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu ve kazananı...

Haberin Devamı

Hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışması 395.bölümüyle 1 Mayıs Cuma akşamı saat 20.30'da seyirci karşısına çıktı. 5 gün boyunca gelinlerin yemek yapıp kayın validelerin ise puan verdiği yarışmada, beş gelinin hafta boyunca aldıkları puanı Zuhal Topal açıkladı ve Zuhal Topal'la Sofrada birinci belli oldu. Zuhal Topal'ın oylarının da etkili olduğu yarışmada, en fazla oyu alan isim 27 Nisan 1 Mayıs kazananı olarak büyük sevinç yaşadı. Peki, 1 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte, haftanın en yüksek puanı alan yarışmacısı.

1 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mayıs haftanın birincisi oylamanın ardından belli oldu. Beğenmekte ve eleştiri konusunda oldukça zorlayıcı olan kayınvalideler , haftanın son gününde yarışan Şeyma Hanım'ın yemeklerine puan verdi.

Haberin Devamı

Kayınvalidelerin puan vermesinin ardından Zuhal Topal yapılan puanlarını açıklayarak haftanın birincisini ilan etti.

Bu hafta en fazla puanı toplayarak 15 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazanan isim 29 puanla Zuhal Hanım oldu. Böylece Zuhal Hanım, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mayıs birincisi olarak büyük para ödülünü almaya hak kazandı.

Şeyma Hanım ve Cemile Hanım bu hafta 28 puan alarak 2. ve 3. oldu. Zuhal Hanım ise toplamda 29 puan aldı. 

HAFTANIN MENÜSÜNDE NE VARDI?

Cuma günü misafirlerini konuk eden Şeyma Hanım menüsünde, tutmaç çorbası, kıymalı hasanpaşa köfte, pırasalı börek, yoğurtlu patates salatası, fırında makarna, roka salatası ve yeni gelin tatlısı hazırladı.

BAKMADAN GEÇME!