Zuhal Topal'la Sofrada (17 Ocak Cuma) birincisi kim oldu? İşte para ödülünü alan Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananı

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada (17 Ocak Cuma) birincisi kim oldu İşte para ödülünü alan Zuhal Topalla Sofrada haftanın kazananı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2020 22:33

Hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışması cuma akşamı haftanın finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı.  İlgi gören yemek yarışmasının 13 17 Ocak haftasında kayınvalidelerden en fazla puanı alan bir gelin haftanın birincisi olarak 15 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada  birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada para ödülünü bu hafta kim aldı? İşte, 17 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananı ve puan durumu.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'ın sunuculuğu üstlendiği FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada  320. bölümüyle 17 Ocak Cuma akşamı haftanın finaline sahne oldu. Her hafta gelin ve kayınvadelerin beraber mücadele ettiği yemek yarışmasında, bu haftanın finali Kübra Hanım'ın evinde gerçekleşti. Kübra Hanım'ın yaptıkları yemeklere puan veren yarışmacılar haftanın birincisini belirledi. İşte, 17 Ocak Zuhal Topal'la Sofrada birincisi.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

13 Ocak Pazartesi günü  bir haftalık yemek mücadelesine başlayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları, haftanın son gününde yarışmacı Kübra Hanım'ın evine konuk oldu. Kübra Hanım haftanın son gününde en fazla puanı alıp birinci olmak için misafirlerinin karşısına oldukça iddialı bir menü ile çıktı.

Haberin Devamı

Kayınvadelierin yaptıkları tadım bölümü sonrası yarışmacılar puanlarını verdi. Sunucu Zuhal Topal yapılan puanlarını açıklayarak haftanın birincisini ilan etti.

Bu hafta tüm yarışmacılardan en fazla puan alarak 15 Bin TL'nin sahibi olan isim Neslihan Hanım oldu. 

 

BAKMADAN GEÇME!