Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? İşte komedyen Yavuz Seçkin'in hayatı hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında İşte komedyen Yavuz Seçkinin hayatı hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2021 21:42

Yavuz Seçkin'in hayatı katıldığı televizyon programları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yaptığı taklitler ile izleyicinin gönlünde taht kuran, çektiği sinema filmleri ile herkesin beğenisini kazanan komedyen Yavuz Seçkin şakaları ile adından söz ettiriyor. "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla yayın hayatına başlayan ünlü komedyen Oğlum Bak Git adlı komedi filminde başrolde oynamıştı. Peki, Yavuz Seçkin kimdir ve kaç yaşında? İşte, komedyen Yavuz Seçkin'in hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Komedyen Yavuz Seçkin'in hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Bu hafta İbo Show konukları arasında yer alan Seçkin, yapacağı taklitler ile ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacak. "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım atan Seçkin, Pal FM'de "Yavuz'un Minibüsü" programını hazırlayıp sunuyor.

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR?

Yavuz Seçkin 2 Ocak 1969'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şişli Motor Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı.

Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM'de program yapmaya başladı. "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım attı.

Haberin Devamı

Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle yer aldı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programını yapıyordu. Bülent Ersoy ve Ceyhun Yılmaz ile beraber Star TV'de 'Üçümüz Bir Divayla' programını yaptı.

Pal FM'de hafta içi her akşam 18:00–20:00 saatleri arası "Yavuz'un Minibüsü" programını hazırlayıp sunuyor. 19 Ekim 2012'de vizyona giren Oğlum Bak Git adlı komedi filminde başrol oynamıştır.

BAKMADAN GEÇME!