Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 77. son bölüme damga vuran sahne: Ilgaz'dan Cellat Kadir’in evine dev operasyon! İşte bu hafta yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 77. son bölüme damga vuran sahne: Ilgazdan Cellat Kadir’in evine dev operasyon İşte bu hafta yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 02:42

Yargı 77. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 24 Aralık tarihli son bölümünde, Kadir’in elinde kuklaya dönüşen Osman ve Çınar yargılanırken, Kadir ve başsavcı Nadide'nin yakınlığı dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde ise Nadide'nin emri dinlemeyerek Doktor Aykut Öngöreme’nin ve Cellat Kadir’in evine operasyon düzenlemesi nefesleri kesti. İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 77. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Cellat Kadir'in yengesi olan başsavcı Nadide açığa çıkarken Ilgaz için gözaltı kararı aldırarak, operasyona giden bütün polisleri de açığa alacağını söyledi. Ilgaz'ın operasyon için düğmeye bastığı final sahnesinde iki polis memurunun vurulduğu haber Eren komiserle Ilgaz'ı şoke etti. Tüm bunların ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevirdi. İşte, Yargı 77. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin ve Ilgaz’ı Seçil’in anlattıklarıyla fitili ateşlenen davada hiç beklemedikleri ölümler karşılamıştır. Ayrı ayrı çıktıkları yollardan karşılarına şimdiye kadar hiç görmedikleri organize bir kötülük şebekesi çıkmıştır.

Haberin Devamı

Kadir’in elinde kuklaya dönüşen Osman ve Çınar’ı zor günler beklemektedir. Önce Merdan, sonra da Ceylin’in dahil olmasıyla birlikte her şey olduğu gibi ortaya serilmek zorunda kalacaktır. Gün sonunda verilmesi artık mecbur olan kararlar başta Aylin ve Parla olmak üzere herkesin dünyasını derinden sarsacaktır.
Dönüp dolaşıp Kadir’e uzanan Seçil davasında hamle sırası bu kez mecburen Kadir’in kendisindedir. Düşmanlar ve dostlar iyiden iyiye belli olurken Kadir bağlantılarını devreye sokup kendisini ve yaptıklarını aklayabilecek midir?

Kökleri hiç tahmin etmedikleri derinliklere uzayan örgütü çökertmek Ilgaz için en büyük adalet sınavlarından birisi olacaktır. Türlü engelleme çalışmalarına karşın içeride ve dışarıda başlatacağı savaş, “adalet” inancını pekiştirip herkese hak ettiği sonu vermeye yetecek midir?

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!