Üç Kuruş neden final yapıyor, bitiyor mu? Üç Kuruş 28. final bölümü fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kuruş neden final yapıyor, bitiyor mu Üç Kuruş 28. final bölümü fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 11:44

Üç Kuruş dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin sevenleri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Dizinin final bölümü fragmanı heyecanı daha da artırdı. Peki, Üç Kuruş neden final yapıyor, bitiyor mu?

Haberin Devamı

Üç Kuruş’un neden final yaptığı araştırılıyor. Üç Kuruş 28. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Final bölümünde Kartal’ın içeri girer girmez çıkardığı olay ikisinin de beklemedikleri anda Kılıç’ın kucağına düşmelerine neden olacak.

ÜÇ KURUŞ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Üç Kuruş dizisinin düşük reyting nedeniyle final yaptığı iddiası gündemde yer alıyor. Dizi 28. bölümü ile ekranlara veda edecek.

ÜÇ KURUŞ FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Kartal’ın içeri girer girmez çıkardığı olay ikisinin de beklemedikleri anda Kılıç’ın kucağına düşmelerine neden olur. Bu olay Efe’yi öfkelendirir ve Kartal’la tartışmaları her ikisinin de geçmişlerini sorgulamalarını sağlar. Kolay pes etmeyen Kartal, Çetin’den destek aldığı yeni bir planla koğuşun karşısına çıktığında Kılıç’a büyük bir sürpriz son hazırlar. Kartal ve Kılıç’ın son hesaplaşması herkesin nefesini kesecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!