Üç Kız Kardeş son bölüm (70. bölüm) izleme ekranı! Üç Kız Kardeş son bölümde Kartal'a gelen telefon şoke etti! 'Bazı sırları ortaya çıkarmanın zamanı geldi...' İşte yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm (70. bölüm) izleme ekranı Üç Kız Kardeş son bölümde Kartala gelen telefon şoke etti Bazı sırları ortaya çıkarmanın zamanı geldi... İşte yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 02:40

Üç Kız Kardeş 70. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 16 Ocak tarihli son bölümünde, Somer Rüçhan’ın geçmişindeki acı gerçeği öğrenip sarsılırken, Kartal Adnan’ın Rüçhan’la olan kan bağını öğrendi. Dizinin final sahnesinde ise Kartal, annesi olduğunu bilmediği Rüçhan'ı alıp Korman malikanesine götürdü. Tam evden çıkmak üzereyken gelen telefon Kartal'ın kafasındaki soru işaretlerini giderdi. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 71. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 16 Ocak'ta yayınlanan 70. son bölümünde, Türkan ise Rüçhan’a karşı duygulu, acısını yüreğinde hissederken Somer’in üzüntüsüne de ortak olmaya çalıştı. Somer ve gerçekleri anlayan Kartal'ın yüzleşmesi ise final sahnesine damga vurdu. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 70. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer Rüçhan’ın geçmişindeki acı gerçeği öğrenip sarsılır, Rüçhan henüz oğlunun varlığından bir haber mezarını aramaya devam ederken Müjgan ona yardım etmeye çalışsa da başarısız olacaktır. Diğer taraftan Somer’de kardeşinin izini sürmeye devam eder.

Haberin Devamı

Kartal artık Adnan’ın Rüçhan’la olan kan bağını öğrenir daha da huzursuz olmaya başlar. Rüçhan, Adnan'ın telefonuyla evden çıkar. Adnan, öfkeden deliye dönmüştür. Yıllar sonra hesaplaşacak olan iki kardeşi takip eden biri vardır. Türkan ise Rüçhan’a karşı duygulu, acısını yüreğinde hissederken Somer’in üzüntüsüne de ortak olmaya çalışır, Somer’in uzaklığının farkındadır moral vermek için güzel bir plan yapar fakat Somer’in kafası karışmış haldedir. Türkan’ın sürprizine Somer’in cevabı ne olacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 71. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 71. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Adnan, Rüçhan'a savaş açıyor!

Somer, Adnan'ı ailesinden uzak durması konusunda uyarır ancak Adnan, Somer'in söylediğinin tersine Rüçhan ve ailesiyle uğraşmaya başlar. Adnan, Kartal'a Somer ve ailesinin evlerini ve şirketini ellerinden alacağını söyler ve dediği gibi yapar. Rüçhan, yaşananlar karşısında daha fazla dayanamaz ve yere yığılır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!