Teşkilat dizisi yeni sezon oyuncu kadrosu: Teşkilat bu akşam var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı (22 Ekim)

Güncelleme Tarihi:

Teşkilat dizisi yeni sezon oyuncu kadrosu: Teşkilat bu akşam var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman TRT 1 yayın akışı (22 Ekim)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2023 17:32

Geniş oyuncu kadrosu ve olay örgüsüyle izleyiciler tarafından merakla takip edilen Teşkilat’ın yeni sezon kadrosu belli oldu. Teşkilat dizisi 4. sezonu ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizide Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal Yurtcu diziye veda etmişti. TRT1 ekranlarından yayınlanan Teşkilat’ın yeni sezon kadrosuna dahil olan isimler belli oldu. Peki Teşkilat oyuncu kadrosuna kimler dahil oldu? Teşkilat bu akşam var mı, yok mu, ne zaman? İşte, TRT 1 yayın akışı bilgisi ve diziye yeni katılan oyuncular…

Haberin Devamı

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizide ayrılık haberi izleyicileri üzmüştü. Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtcu diziden ayrıldı. Yerine katılacak başrol oyuncusu ise beli oldu. Medcezir, Şahin Tepesi, Familya, Her Yerde Sen, O Hayat Benim, Söz gibi yapımlarda rol alan Aybüke Pusat Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda katıldı. Bunun yanı sıra yapımda yer alacak diğer oyuncularda belli oldu. Peki Teşkilat dizisine kimler katıldı? İşte, Teşkilat 4. sezon başlangıç tarihi…

TEŞKİLAT 4. SEZON YENİ BÖLÜM BU AKŞAM MI, NE ZAMAN?

TRT1 ekranlarından yayınlanan dizinin dördüncü sezonu bu akşam ekranlarda yerini alıyor. Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın başrollerini paylaştığı yapım bugün yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Teşkilat'ın 4. yeni sezon kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın , Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt yer alıyor.

 22 EKİM PAZAR TRT1 YAYIN AKIŞI BİLGİSİ

06:10 Beni Böyle Sev
08:40 Alparslan: Büyük Selçuklu
11:45 Enine Boyuna
13:00 Gönül Dağı
16:15 Hayatımın Neşesi
19:00 Ana Haber
20:00 Teşkilat
02:40 Şehirden Uzakta
03:40 Alparslan: Büyük Selçuklu

BAKMADAN GEÇME!