Survivor'da son eleme adayı kim oldu? 4. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda son eleme adayı kim oldu 4. dokunulmazlığı hangi takım kazandı İşte Survivorda dün akşam yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 07:10

Survivor'da dün akşam son bölümde heyecan doruktaydı. 23 Mayıs akşamı ekrana gelen bölüme 4. eleme adayını belirleyecek dokunulmazlık oyunu damga vurdu. Haftanın son dokunulmazlık oyunu geride kaldı ve bir isim gecenin sonunda eleme adayı oldu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

Survivor 2022'de, 23 Mayıs akşamı ekranlara gelen bölüm nefesleri kesti. TV8 ekranlarındaki son bölümde, hangi takımın dokunulmazlığı elde ettiği ve eleme adayının kim olduğu merak konusu oldu. Eleme potasında Berkan, Ayşe ve Hikmet yer alırken son aday da netlik kazandı. İşte, Survivor'da dün akşam yaşananlar...

4. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyunu nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Kıran kırana geçen oyunlar ve dokunulmazlığı kazanan takımın kim olduğu, yarışmanın sıkı takipçilerince merak ediliyor.

Kadınlar mücadelesini 8-6'lık skorla Gönüller takımı kazanırken, erkekler mücadelesini de yine 8-6 Gönüllüler kazandı.

Gecenin sonunda bu sonuçla gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı için eleme oylaması konseyi gerçekleşti.

Eleme oylamasında ünlüler, adadan gitmesini istedikleri isimleri tek tek yazdı. Yapılan oylama sonucunda 4 oy alan Sude dördüncü eleme adayı oldu.

KONSEYDE HİKMET'DEN SİTEM

Konseyde söz alan eleme adayı Hikmet: "Takımım için karşı takımdaki 20 yıllık arkadaşlarımla kötü oldum. Takımım için her şeyi yaptım ama takımım bana hainlik suçlaması yapıldığında ağzını açmadı bir kişi dışında. Buraya ise planlanarak aday olarak çıkarıldım" dedi.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI

İlk eleme adayı Berkan, ikinci eleme adayı Ayşe olurken, Survivor'da üçüncü eleme adayı ise Hikmet olmuştu. Bu akşam ise potaya giden isim Sude olarak ilan edildi.

Survivor'da elenen isim ise 24 Mayıs Salı akşamı belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!