Survivor'da Ogeday'dan çok tartışılan karar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda Ogedaydan çok tartışılan karar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 17:29

Birbirinden güçlü rakiplerin karşı karşıya geldiği Survivor 2017 hızlı başladı. Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanırken, daha sonra oynanan bireysel dokunulmazlığı Gönüllüler takımından Ogeday kazandı. Ancak Ogeday'ın eleme potası için arasının iyi olduğu takım arkadaşı Eser'i yazması şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Karar sosyal medyadaki Eser fanları arasında büyük yankı uyandırdı ve Ogeday'a tepki gösterdiler. Fakat Ogeday'ın Eser'i adadan gitmeyeceğine inandığı için söylediğini açıklaması ve bunun stratejik bir karar olduğunun anlaşılması ile tepkiler hafifledi.

Eser'i söylemesinin stratejik olduğunu ve Eser'le kişisel herhangi bir problemi olmadığını belirten Ogeday, karar öncesinde programda şu açıklamayı yaptı:

"Bu kararı vermek zor. Adım yazılmayacağı için sevinçliyim ama bir yandan da isim söyleyeceğim için kendimi kötü hissediyorum. Ama bu sefer stratejik yaklaşacağım. Kişisel hiçbir problemim yok, adadan gitmeyeceğini düşündüğüm için Eser diyorum."

Ogeday'ın seçimi ile şaşırdığı gözlenen Eser ise "İlk gece, biraz yanlış anlaşılmasın ama, Ogeday'la beraber yattık. O benim üstümü örttü, üstüm açıkken... Bugün ismimi söylemesinde eminim bir bildiği vardır. Ona karşı bir şeyim yok. O yüzden hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

Survivor 2017'de eleme potasına ilk giren Erdi ve Fulya'nın yanına dün akşamki oylamada Berna’nın da ismi çıkmıştı.



BAKMADAN GEÇME!