Survivor'da ödülü kim kazandı? Öykü ve Batuhan birbirine girdi...İşte 15 Şubat Survivor voleybol maçını kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödülü kim kazandı Öykü ve Batuhan birbirine girdi...İşte 15 Şubat Survivor voleybol maçını kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2021 01:47

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım, büyük mücadele sonrası belli oldu. Survivor 2021'in 15 Şubat Pazartesi akşamı ekranlara gelen 28. bölümünde parkurda en iyi performansı sergileyen takım Survivor'da ödülü kim kazandı? sorusunu yanıta kavuşturarak, yatak alma şansı elde etti. Güç ve yeteneğin gerektiği voleybol maçında nefes kesen anlar yaşanırken, erkeklerde sembol oyununu gönüllülerde kazanan isim bu hafta Poyraz oldu. Batuhan ve Öykü arasında yaşanan tartışma Survivor son bölüme damga vururken, gönüller takımında da sesler yükseldi. İşte, 15 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

15 Şubat Survivor'da ödülü kazanan takım kıyasıya rekabet sonunda belli oldu. TV8 ekranlarında pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Survivor'da yarışmacılar voleybol oyununda ter döktü. Zorlu anların yaşandığı gecede rakibini mağlup eden gönüllüler takımı ödülü kazanmanın sevincini yaşadı. Sembol oyununda ise Poyraz'ın gösterdiği mücadele takım arkadaşlarından ve ekran başındakilerden tam not aldı.

VOLEYBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Zorlu parkurda ödül için takımlar karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı oyun öncesinde, ödül oyununu kazanan takım yarışmacılarının, yatak ve iki gün boyunca menemen ile kahvaltı yapacağını duyurdu.

Yemek ödülü için iki takımın da motive olmasının ardından, voleybol maçında yarışmacılar sahaya geldi. Takımlar dokuzar kişi seçildikten sonra toplam dokuz maç oynandı. En iyi dört erkek ve dört kadın yarışmacıların oyunun sonuna doğru gelmesi, maçın kaderini belirledi. Üç kişilik oyunlarda her sayı ile kenarda bekleyen yarışmacı, bir kişi ile yer değiştirdi. Müthiş oyunda Gönüllüler son seti 10-4 aldı ve maçta skor 10-4 oldu.

Haberin Devamı

Survivorda ödülü kim kazandı Öykü ve Batuhan birbirine girdi...İşte 15 Şubat Survivor voleybol maçını kazanan takım

Böylece bu hafta Survivor'da yemek ve yatak ödül oyununu kazanan Gönüllüler oldu.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadın ve erkek yarışmacıların ayrı ayrı yarıştığı sembol oyununda yine heyecan eksik olmadı. Performans oyunu ödülünün mercimek köftesi olduğunun açıklanmasıyla yarışmacılar parkura daha fazla konsantre oldu.

Survivorda ödülü kim kazandı Öykü ve Batuhan birbirine girdi...İşte 15 Şubat Survivor voleybol maçını kazanan takım

Erkekler performans oyununda ünlülerden Batuhan, gönüllülerden kazanan ise Poyraz oldu.

Performans ödülünü kazanan Poyraz'ın parkurdaki mücadelesi göz doldurdu. Batuhan'ın kazanması da takım arkadaşlarını sevindirdi.

BATUHAN VE ÖYKÜ ARASINDA GERGİNLİK

Ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı gecede Batuhan ile Öykü arasında sinirler gerildi. Oyuncu seçme sırasında yarışmacıların çoğunluğu Merve'nin ismini söyledi. Öykü Merve'nin oyunlarda Batuhan'dan daha iyi olduğunu söyledi. Batuhan Öykü'ye sinirlenerek, "Sen takım hakkında konuşamazsın." dedi. Karşılıklı seslerin yükseldiği anlarda takım arkadaşları araya girdi.

Haberin Devamı

Bencillikle suçlandığını söyleyen Batuhan, Öykü'ye "Beş kişi çıkarken oyuna bana bencil diyemezsin" diyerek sesini yeniden yükseltti.

Ünlüler takımı arasında yaşanan tartışmaya tanık olan gönüllüler takımı ise olup biteni uzaktan izledi.

 

BAKMADAN GEÇME!