Survivor'da iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivorda iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 22:33

Survivor'da bu akşam oldukça nefes kesen bir iletişim oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam aileleriyle ve arkadaşlarıyla görüntülü konuşabilmek adına soluksuz mücadele verdiler. Oldukça zorlu geçen parkurda iki takım yarışmacıları da zor anlar yaşadı. Peki, Survivor'da iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen oldukça zorlu yarışma survivor'da bu akşam iletişim oyunu heyecanı yaşandı. İzleyicileri ekran başına kilitleyen survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı aileleriyle görüşebilmek konuşabilmek adına savaştılar. Peki, Survivor'da iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir iletişim ödülü oyunu yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam Kıbrıs öncesindeki son iletişim ödülü oyunlarını oynadılar. Kıbrıs yolunda moral kazanmak isteyen iki takımda saha da adeta rüzgar gibi esti. Ünlüler takımında Sema oğluyla görüşebilmek için canını dişine taktı adeta. Ünlüler takımı gönüllüler takımını 10-3 yenerek ödülün sahibi oldu ve aileleriyle hasret giderdiler. 

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'ın dün akşamki bölümü olaylı anlara sahne oldu. Yarışmanın ortalarında Ogeday ve Adem kavgası diğer yarışmacılar tarafından güçlükle sonlandırılırken, Sabriye ve Eli oyun sonunda sert bir tartışma yaşadı.

Ogeday neredeyse kazanması garanti olan sayıyı almadan önce birlikte yarıştığı Adem'e baktı ve onun çok geride olduğunu görerek, imalı bir final atışına imza attı. Oyununu kazanan Ogeday'a da ünlüler takımı bir anda tepki göstermeye başladı. Neye uğradığını şaşıran Ogeday, Adem'le sert bir tartışmanın içine girdi.

Oyun sona erdiğinde Ogeday durum değerlendirmesi yaptı. Adem'le yaşadığı tartışmaya değinen Ogeday, yaşadıklarına üzüldüğünü ve Adem ile konuşup bu konuyu halletmek istediğini sözlerine ekledi. Adem, Ogeday'ın bu sözlerine tebessüm ederek karşılık verdi

Ödül oyununu kazanan Gönüllüler, son kez Mor Oda'ya gitmeye hak kazanan takım oldu. Gönüllüler önce yemek yedi ardından DJ eşliğinde eğlendiler...

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!