Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? İşte 14 Mart Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım ve 2. eleme adayı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ikinci eleme adayı kim oldu İşte 14 Mart Survivorda dokunulmazlığı kaybeden takım ve 2. eleme adayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2021 07:29

Survivor’da ikinci eleme adayı dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu ardından belli oldu. Survivor'ın son bölümünde 10. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Kaybeden takım gecenin sonunda konseye gitti ve ada konseyinde bir kişi eleme adaylarından 2. kişi olarak potaya çıktı. İşte, 14 Mart akşamı Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam ikinci eleme adayı belirlendi. 14 Mart akşamı ekrana gelen bölümde iki takım dokunulmazlık oyunu için de mücadele etti.  Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını Ünlüler kazanmış, ilk eleme adayı Gönüllüler'den Aleyna Çalışkan olarak belirlenmişti. İkinci dokunulmazlığı kaybeden takım yine Gönüllüler oldu.

İŞTE 14 MART AKŞAMI YAŞANANLAR

İzleyiciler Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan mücadeleyi heyecanla takip ettiler. Survivor cumartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. 14 Mart Pazar günü Ünlüler ile Gönüllüler, bir kez daha dokunulmazlık için mücadele verdi.

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de birleşme partisi öncesinde heyecan zirve yaptı. Gecenin dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Günün sonunda kazanan takım, 10-7 skorla Ünlüler Takımı oldu.

Haberin Devamı

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönülüler takımı, oylama yaparak bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. İsimler arasında adı en çok yazılan Hanzade haftanın 2. eleme adayı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!