Survivor son bölümde beklenen oldu! Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor son bölümde beklenen oldu Dokunulmazlık oyununu kim kazandı Eleme adayları kimler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 00:18

Survivor dokunulmazlık oyunu dün akşam heyecan dolu anlara sahne oldu. Oyunun ardından eleme adaylarının belirlendiği gecede, adadan gitmesi muhtemel isimler izleyicilerle paylaşıldı. Survivor'da dün akşamın dikkat çeken bir diğer olayı ise Acun Ilıcalı'nın açıkladığı birleşme oldu. Adaların artık birleştiği ve herkesin bireysel olarak yarışacağını duyuran Ilıcalı, bu oyunların kadınlar ve erkekler olmak üzere iki bölümde gerçekleşeceğini duyurdu. İşte, Survivor dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor dokunulmazlık oyunu, dün akşam yeni değişiklikleri ekrana getirdi. Yarışmacıların bireysel olarak yarışacağı ve dokunulmazlık oyununun da bu kapsamda oynanacağını ifade eden Acun Ilıcalı, kadınlar ve erkeklerin kendi aralarında yarışacağını açıkladı. Survivor'da dokunulmazlık oyununun ardından iki yarışmacı eleme adayı belirleme hakkı kazandı. İşte, Survivor dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları hakkında bazı bilgiler

YENİ ELEME SİSTEMİ NASIL?

Survivor'da bu hafta eleme sistemi ve dokunulmazlık oyunlarında değişiklik yapıldı. Değişiklik Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Acun Ilıcalı Survivor'da finale çok kısa bir süre kala, eleme sisteminde yaptıkları değişiklikleri ve Survivor'daki yeni dönemin detaylarını anlattı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, adaların bugün itibariyle birleştiğini ve dokunulmazlık oyunlarının takım halinde değil bireysel olarak oynanacağını söyledi. Yarışmacıların bundan sonra bireysel olacağını ifade eden Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu için kadınlar ve erkeklerin kendi aralarında yarışacaklarını da yarışmacılara açıkladı.

Haberin Devamı

Ilıcalı'nın açıkladığı yeni eleme sistemine göre, kadınlar ve erkeklerde dokunulmazlığı kazanan isimler birer eleme adayı belirlerken üçüncü eleme adayı da ada konseyinde yapılacak oylama sonrası belirlenecek. Böylece eleme potasında üç aday yer alacak.

DOKUNUNULMAZLIK OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam yarışmacılar dokunulmazlık oyununda ilk kez bireysel olarak yarıştı.

Survivor 2018'de bireysel oyunların başlamasının ardından ilk dokunulmazlık oyununda kadınlarda dokunulmazlık sembolünü alan isim saniyelerle belli oldu. Nefes kesen mücadelelerin ardından kadınlarda kazanan isim Nagehan Karadere oldu. Bu sonucun ardından Nagehan bir kişiyi eleme adayı olarak belirleme hakkı kazandı.

Dokunulmazlık oyununun erkekler etabı da oldukça heyecanlıydı. Survivor 2018'in bireysele dönmesinin ardından erkeklerde oynanan ilk dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Erkekler finalinde Anıl ve Adem karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu erkeklerde Adem Kılıççı kazandı. Adem de tıpkı Nagehan gibi bir eleme adayı belirleyecek.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Ada konseyinde yapılan oylama sonucu Merve Aydın en çok oyu olarak ilk eleme adayı oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Hakan’ın ismini söyledi. Nagehan'da üçüncü eleme adayı olarak Sema Aydemir’i seçti.

Böylece yarın akşam yapılacak elemede  Merve , Hakan ve Sema  eleme potasında yer alacak. Bu üç isimden biri finali göremeden Survivor 2018'e veda edecek.

SURVİVOR'DA DÜN NE OLDU?

Survivor 2018'de dün gece her haftanın ilk günü olduğu gibi eleme heyecanı vardı. Mustafa Kemal, Turabi ve Merve'nin yer aldığı eleme potasından bir kişi, gecenin sonunda Survivor adasından ve arkadaşlarından ayrılmak zorunda kaldı. Bu hafta elenen isim yarışmaya sonradan dahil olan Mustafa Kemal Kurt oldu. Bu sonucun ardından finale kısa bir süre kala ünlüler takımı bir kişi daha eksildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Acun Ilıcalı Turabi'nin yaşadığı sakatlığın ciddi olduğunu ve durumunun tahminlerden daha kötü olduğunu belirtti. Turabi ise kendisini iyi hissettiğini söyledi. Turabi'nin Survivor'a devam etmemesi gerektiğini söyleyen Acun Ilıcalı, doktor Metin Kuş'un yapacağı değerlendirilmeye göre Turabi'nin durumuna karar vereceklerini ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!