Survivor’da diskalifiye şoku! Meryem Kasap Survivor'dan neden diskalifiye oldu?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 07:37

Survivor’ın son bölümüne ikinci diskalifiye açıklaması damga vurdu. Cemal Hünal’ın rahatsızlığından dolayı yarışmaya veda etmesinin ardından yeni diskalifiye haberi yine Ünlüler takımından geldi. Acun Ilıcalı ada konseyinde açıklamalarda bulundu. Ilıcalı açıklamasında Meryem Kasap’ın yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. İşte Ilıcalı’nın Survivor Meryem hakkında yaptığı açıklama

Haberin Devamı

Survivor yarışmacısı Meryem Kasap ile ilgili dün akşam açıklama yapıldı. Bir süredir dizindeki sakatlık nedeni ile yarışamayan Kasap ile ilgili ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, başarılı ismin sağlık sorunları nedeni ile yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. Meryem Kasap, bir önceki sezonda da yer almıştı ancak sakatlığı sebebiyle zorunlu olarak diskalifiye edilmişti.

SURVİVOR’DA İKİNCİ DİSKALİFİYE!

Survivor’ın dün yayınlanan bölümünde ada konseyinde Acun Ilıcalı yeni diskalifiye kararı ile ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, açıklamasında, ‘Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda.’ dedi ve Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Meryem Kasap’ın diskalifiye olduğunu duyurdu. Meryem Kasap dizindeki rahatsızlık nedeni ile yarışmaya veda etti.

Survivor’da diskalifiye şoku Meryem Kasap Survivordan neden diskalifiye oldu

Geçtiğimiz yıl Gönüllüler takımında yer alan Survivor Meryem diğer dizinde oluşan sakatlık nedeni ile yarışmaya devam edemememişti.

Haberin Devamı

MERYEM KASAP KİMDİR?

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğdu. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, henüz ilk okuldayken tiyatroyla ilgilenmeye başladı.

Lise yıllarında farklı spor dallarında aktif bir şekilde yer alan Meryem Kasap, lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı alarak atletizme yöneldi. İlk branşı yüksek atlama olan Meryem Kasap, yaşadığı sakatlık ardından 400 metre branşına geçiş yaptı. Lisansını Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulu bölümünde tamamladı.

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürütmesine karşın 1 yıl içerisinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Milli Takım’ı başarılı bir şekilde temsil ederek ülkesini gururlandıran Meryem Kasap, Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

12 yıllık spor hayatının büyük bir kısmını milli takımda geçiren Meryem Kasap, fitness eğitmenliği yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!