Survivor'da Türkiye ödülünün ilk etabını kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin ayrıntıları

Güncelleme Tarihi:

Survivorda Türkiye ödülünün ilk etabını kim kazandı İşte nefes kesen mücadelenin ayrıntıları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 00:29

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadele yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam Survivor'da büyük ödül olan Türkiye ödülü için mücadele ettiler. Oyun alanında oldukça zorlu ve gergin anlar yaşandı. Oldukça değerli olan ödül iki ayaktan oluşuyordu ve oyunun ilk ayağını bir takım kazandı. Peki, Survivor'da Türkiye ödülünün ilk etabını kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin ayrıntıları

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı büyük ödül için kıyasıya mücadele ettiler. Survivor'da ilk defa verilecek olan ödül Türkiye ödülüydü. Yarışmayı kazanan takım Türkiye'ye gidip bir gün boyunca istediği her şeyi yapabilecekti. İki etaptan oluşacak olan ödülün ilk ayağı bu akşam oynandı. Peki, Survivor'da Türkiye ödülünün ilk etabını kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin ayrıntıları.

BÜYÜK ÖDÜLÜN İLK ETABINI KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ödül iki etaptan oluşuyor. Oyunun ilk etabı bu akşam oynandı. İki takımda ödülün ilk etabını kazanıp rahat bir nefes almak istiyordu. Kıyasıya süren mücadelenin kazananı 10-7'lik skorla gönüllüler oldu ve gönüllüler avantajı sağladı. Oyunun diğer etabı ise Cuma akşamı yani yarın oynanacak. Eğer oyunu gönüllüler takımı kazanırsa Türkiye ödülü sahibini bulacak. Eğer kazanan taraf ünlüler olursa final etabı oynanacak. 

Haberin Devamı

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Yarışmanın bu akşamki bölümünde Türkiye ödülünün ikinci yarısı oynanacak. Oynanan ilk mücadeleyi dün akşam gönüllüler takımı kazanarak hedefe bir adım yaklaşmışlardı. Şimdi ünlüler takımı galibiyet alarak seriyi eşitlemek istiyorlar. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!