Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? Adem ve Atakan arasında gerginlik!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı Survivor eleme adayı kim oldu Adem ve Atakan arasında gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2022 08:29

Survivor eleme adayı dün akşam yayınlanan bölüm ile belli oldu. Survivor'da heyecanlı mücadeleler devam ediyor. Survivor All Star'da haftanın 4. dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kazanınca ünlüler takımı bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2022'de heyecan devam ediyor. Bu hafta gerçekleşen ilk üç dokunulmazlık oyununun ardından dün akşam  4. dokunulmazlık oyunu kazananı ve Survivor 4. eleme adayı belli oldu. Bu haftanın son yani 4. eleme adayı ise konseyde kesinlik kazandı. Yapılan oylama sonucu Kırmızı Takımdan Anıl en çok oyu aldı ve eleme adayı oldu.

SON DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da heyecan yine doruktaydı. Kırmızı ve mavi takım, haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu.

Kıran kırana geçen mücadele sonunda kazanan taraf Mavi Takım oldu.

4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın 4. dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kazanınca ünlüler takımı bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Survivor All Star yarışmasında ilk eleme adayı gönüllülerde Hikmet, ikinci eleme adayı ise ünlülerden Evrim olmuştu. Yapılan oylama sonucu Nisa en çok oyu almış ve 3. aday olarak belirlenmişti.

Bu haftanın son yani 4. eleme adayı ise konseyde kesinlik kazandı. Yapılan oylama sonucu Kırmızı Takımdan Anıl en çok oyu aldı ve eleme adayı oldu.

ADEM VE ATAKAN ARASINDA GERGİNLİK 

Survivor'da son dokunulmazlık mücadelesinde Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan arasındaki ipler gerildi.

Yarışma esnasında platformdan hızlı adımlarla çıkıp Atakan'ın önüne geçen Adem, eğilerek halatlı tünelin içerisinden geçmeye çalıştı.

Bu sırada Atakan, ayağıyla Adem'i tekmeledi. Oyun sonrası Adem, Atakan'ın bu davranışına tepki gösterdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!