SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILAR: Survivor Çağla kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Çağla Taşdelen'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILAR: Survivor Çağla kimdir, kaç yaşında, nereli İşte Çağla Taşdelenin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2023 01:07

Survivor Çağla'nın hayatı ve biyografisi ekran başındakilerin gündemine geldi. Survivor 2023'ün son bölümünde yedeklerden kadroya katılan isimlerden biri de Çağla Taşdelen oldu. Ünlüler takımında mücadele verecek olan Survivor 2023 yarışmacısı Çağla Taşdelen'in performansı ise ilerleyen bölümlerde belli olacak. Bu yıl performans düşüklüğü ile başlayan ünlüler takımını Survivor Çağla'nın hareketlendirmesi bekleniyor. Peki, Survivor Çağla kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 yedek yarışmacısı Çağla'nın hayatı ve Instagram hesabı.

Haberin Devamı

Survivor yedek yarışmacılar son bölümde belli oldu. Survivor yeni sezon tartışmaları ve nefes kesen mücadeleleriyle hareketlenmeye başladı. Yeni yarışmacı Çağla Taşdelen'in hayatı da kadroya katılmasıyla izleyenlerin dikkatini çekti. Antrenör olduğu bilinen Survivor Çağla'nın İnstagram adresi "caglatasdelen" şeklindedir.

SURVİVOR ÇAĞLA TAŞDELEN KİMDİR?

Survivor 2023 Ünlüler takımına yedeklerden yeni gelen Çağla Taşdelen erzak oyununda kadroya katıldı. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Çağla Taşdelen'in İnstagram'da 4 bin takipçisi vardır. İnstagram adresi "caglatasdelen" şeklindedir.

Taşdelen'in antrenör olduğu biliniyor.

SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor'ın 19 Ocak tarihli son bölümünde Murat Ceylan erzak oyununda yedek yarışmacıları anons etti. Bu isimler, Çağla Taşdelen, Nefise Karatay, Senem Genç, Ertuğ ve Fatih oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!