Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında? Survivor Yasin nereli?

Güncelleme Tarihi:

Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında Survivor Yasin nereli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2020 11:30

Yasin Obuz merak edilen isimler arasında yer alıyor. TV 8’de yayınlanan yarışmada her hafta ünlüler takımı ve gönüllüler takımı arasında yarışmalar yapılıyor. Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Yasin Obuz bu hafta eleme potasında yer alıyor. Oylamada en çok adı çıkan yarışmacının hayatı araştırılıyor. Yasin Obuz nereli, kimdir?

Haberin Devamı

Survivor Yasin merak edilen yarışmacılar arasında bulunuyor. Survivor Yasin nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Hafta içi her gün TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan yarışmada ünlüler takımı ve gönüllüler takımı arasındaki mücadeleler izleniyor. Gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz daha önce farklı yarışmalara katılmış, ekranların aşina olduğu bir isim.

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Haberin Devamı

Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında Survivor Yasin nereli

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!