Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Yeni fragmanda Yiğit Dikmen kaza geçiriyor

Güncelleme Tarihi:

Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı Yeni fragmanda Yiğit Dikmen kaza geçiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 08:07

Survivor 2018'in son bölümünde duygu seli yaşandı. Ödül oyunu için karşı karşıya gelen All Star ve Gönüllüler kadrosu nefes kesen bir mücadele yaşadı, oyunun sonunda her iki tarafta gözyaşlarına boğuldu. Survivor yeni fragmanı da kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı. Yeni tanımda Yiğit Dikmen'in kaza görüntüsü merak uyandırdı. Peki Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Yiğit Dikmen'in durumu ne? İşte detaylar!

Haberin Devamı

Survivor 2018’in dün akşam ekrana gelen bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. İletişim ödülünü kazanan takımın üyeleri gözyaşlarına boğuldu. Survivor yeni fragmanı ise kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı Peki Survivor ödül (iletişim) oyununu kim kazandı? Yeni bölümde neler olacak? İşte Survivor ile ilgili en yeni gelişmeler!

Her sezon ilerleyen bölümlerde yarışmacılar ve ailelerin farklı yöntemlerle iletişim kurmasını sağlayan Survivor’da bu sezon da gelenek değişmedi. Survivor’ın 16 Mart tarihli bölümünde ilk iletişim ödülü verildi. Haftalar sonra ailelerinden haber alacak olan takım üyeleri çetin bir mücadele verdi. Oyun sonunda her iki takımda da gözyaşı vardı.

Deniz üzerinde gerçekleşen iletişim ödülü sonrasında, kazanan takımın yarışmacıları ailelerinden gelen mesajları okuyunca gözyaşlarını tutamadı. Oyunu kaybeden takım aileleriyle iletişime geçemedikleri için üzüntüden kahroldu. Survivor'da iki takım ilk defa ailelerinden gelen mesajlar için yarıştı. Kazanan takımın ailelerinden gelen resimli mesajları gördü. Özellikle Nagihan Karadere ve Cumali kendilerine sıra geldiği analrda duygu dolu anlar yaşadı. Kızını çok özlediğini dile getiren Nagihan Karadere gözyaşlarına hakim olamadı. Başa baş geçen mücadele 10-9 skorla bitti. Oyunu kazanan taraf 1 puanlık farkla All Star oldu.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2018 fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. Hakan Hatipoğlu’nun haftalar sonra alana döndüğünü gözler önüne seren fragmana kaza damga vurdu. . All Star kadrosuna sonradan dahil olan Yiğit Dikmen, parkurda bir arabayı çekerken yüzünü çok sert şekilde çarpıyor. Yere yığılan Yiğit Dikmen'in yardımına All Star kadrosnun diğer isimleri ve sağlık görevlileri koşuyor. Yiğit'in akıbeti son durumda belli olacak. 

SURVİVOR YENİ FRAGMANI ÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!