SURVİVOR KÜRŞAT KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat Juan'ın biyografisi

Güncelleme Tarihi:

SURVİVOR KÜRŞAT KİMDİR, kaç yaşında ve nereli Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat Juanın biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2023 20:57

Survivor Kürşat Juan kimdir, sorusu ekran başındakilerin gündemine geldi. Survivor'da şampiyonluk için yarışacak isimler arasında. Kürşat Juan Survivor 2023 kadrosu yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor yeni sezon 15 Ocak Pazar akşamı başladı. Format değişikliği yapılan Survivor 2023 yarışmacıları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Bu isimlerden isimlerden biri de Kürşat Juan oldu. Peki, Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kürşat Juan, Survivor 2023'te mücadele edecek. İlgiyle takip edilen yarışma bu sene farklı formatıyla ekranlara gelecek. 3 farklı grubun yarışacağı Survivor'da fiziksel gücün yanı sıra zeka da ön planda olacak. Survivor 2023 kadrosunda yer alan yarışmacılardan biri de Kürşat Juan oldu. İşte, Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat Juan hakkında bilgiler...

KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!