Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz'un hayatı hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuzun hayatı hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2022 00:16

Survivor Hikmet'in hayatı yarışmanın son bölümüyle yeniden gündeme geldi. Gönüllüler takımında yer alan Survivor All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz eleme adayı olarak gösterildi. Performansıyla olduğu kadar yarışmacılarla girdiği polemiklerle de dikkat çeken Survivor Hikmet, Nagihan'la yaşadığı tartışma sonrası adından söz ettirdi. 2019 yılında Survivor'da yarışan ve sakatlık yüzünden elenen Hikmet Tuğsuz, atletizm, hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında oynadı. Peki, Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor Hikmet ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir? sorusu Survivor All Star izleyenleri tarafından merak ediliyor. 13 ünlü, 13 gönüllünün şampiyon olmak için aylardır mücadele verdiği Survivor All Star'da gönüllüler takımında yer alan Hikmet, son olarak Nagihan ile yeniden tartışarak gündeme geldi. All Star sezonunun iddialı isimlerinden olan 36 yaşındaki yarışmacı, Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörlüklerini yapıyor.

SURVİVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesinde dünyaya geldi. 36 yaşındaki iddialı yarışmacının medeni durumu bekar. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Tuğsuz'un sporla tanışması ilkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla başladı.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Tuğsuz, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti.

Haberin Devamı

Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporculara antrenörlük yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!