Survivor Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Fatih'in mesleği ne? Survivor yedeklerden kadroya geldi... Daha önce GÖZ6 yarışmasına katılmış

Güncelleme Tarihi:

Survivor Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Fatihin mesleği ne Survivor yedeklerden kadroya geldi... Daha önce GÖZ6 yarışmasına katılmış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2023 22:33

Survivor Fatih Kılıçarslan'ın hayatı, yarışmanın son bölümüyle dikkat çekti. Yeni sezona hızlı başlangıç yapan Survivor 2023'e yedek kadrodan katılan bir diğer isim Fatih Kılıçarslan oldu. Gönüllüler takımına katılan yarışmacı Murat Ceylan'ın sorusu üzerine Yozgatlı olduğunu söyleyerek, kazandığı ilk oyunda kumsala 66 çizmek istediğini söyledi. Geldiği ilk anda açıklamasıyla gündeme gelen Survivor Fatih daha önce TV8'de yayınlanan ”GÖZ6” yarışmasına katılmış. Peki, Survivor Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor yarışmacısı Fatih'in hayatı hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

Survivor Fatih'in biyografisi ve hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Survivor yedek yarışmacı kadrosunda gönüllülere katılan Fatih, eğitimci kimliği ile ön plana çıkıyor. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Akademisi mezunu olan Survivor Fatih Kılıçarslan, Çocuk ve Yetişkinlerde 17 yıllık lisanslı Spor ve Yaşam Koçu olarak çalışıyor.

SURVİVOR FATİH KİMDİR?

Survivor Fatih aslen Yozgatlı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Akademisi mezunu olan Fatih Kılıçarslan 23 yıllık beden eğitimi öğretmenliği geçmişine sahip.

Survivor Fatih Kılıçarslan kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Fatihin mesleği ne Survivor yedeklerden kadroya geldi... Daha önce GÖZ6 yarışmasına katılmış

Çocuk ve Yetişkinlerde 17 yıllık lisanslı Spor ve Yaşam Koçu olan yarışmacı, otistik, disleksi, asperger, down sendromu, hiperaktif, davranış bozukluğu görülen çocuk ve bireylerde, pedagog, psikolog ve spor eğitmenleri eşliğinde kişiye özel eğitim vermektedir.

Haberin Devamı

Aynı zamanda ” TV8’de yayınlanan ”GÖZ6” yarışmasında yarışmış ve yarı final derecesi almıştır.

SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor'ın 19 Ocak tarihli son bölümünde Murat Ceylan erzak oyununda yedek yarışmacıları anons etti. Bu isimler, Çağla Taşdelen, Nefise Karatay, Senem Genç, Ertuğ ve Fatih oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!