Survivor Ezgi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2020 Ezgi Hocaoğlu biyografisi ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Ezgi kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor 2020 Ezgi Hocaoğlu biyografisi ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 00:04

Survivor yarışmacılarından olan Ezgi Hocaoğlu, son bölümün ardından hayatı ve biyografisiyle merak konusu oldu. Survivor Ezgi, ada konseyinde ismi yazılarak elenmesiyle beraber gündeme geldi. Peki, Survivor Ezgi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2020 Ezgi Hocaoğlu biyografisi ve hayatı hakkında merak edilen bazı bilgiler..

Haberin Devamı

Survivor Ezgi kimdir, kaç yaşında? soruları araştırılıyor. Survivor yarışması TV 8 ekranlarında hafta içi her gün ekrana geliyor. Yaşanan mücadelelerin ardından ikinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı için dün akşam eleme konseyi yapıldı. Oylamanın ardından eleme potasına giren isim Ezgi Hocaoğlu oldu. İşte Survivor Ezgi ile ilgili merak edilenler…

Survivor Ezgi Hocaoğlu, bu hafta eleme potasına giren isimler arasında bulunuyor. Ünlüler Takımı tarafından yapılan oylamanın ardından potaya giren Ezgi Hocaooğlu’nun hayatı merak edilmeye başlandı. Survivor Ezgi kimdir, kaç yaşında?

SURVİVOR EZGİ KİMDİR?

Milli jimnastikçi olan yarışmacı 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi aldı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Haberin Devamı

Survivor Ezgi kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor 2020 Ezgi Hocaoğlu biyografisi ve hayatı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!