Survivor Duygu kaç yaşında, kimdir? Duygu Serap Salman ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Duygu kaç yaşında, kimdir Duygu Serap Salman ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 15:05

Survivor yarışmacılarından olan Duygu Serap Salman Gönüllüler takımında yer alıyor. Duygu Serap Salman’ın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 1997 Ağrı doğumlu ve dikkat çeken isimlerden biri olan Survivor Duygu hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2021 kadrosunda yer alan Duygu Serap Salman performansı ve konuşmaları ile dikkat çeken isimlerden biri. Survivor Duygu yarışı kazandıktan sonra daha önce çok özlediğini aktardığı Yunus Emre’ye zaferini gönderdi. 6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Salman, birçok branşta deneyimli.

SURVİVOR DUYGU KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Duygu, 19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı'da doğumlu. Savaşçı, başarmayı seven, çalışkan bir insan olduğunu ifade eden Survivor Duygu İstanbul'da yaşıyor.

6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, birçok branşta deneyimli. Yeni Levent Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü kazandı ancak tamamlamadı.

Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilenen Duygu Salman, yarışmayı kazanması halinde yarım kalan eğitimlerini tamamlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Survivor Duygu, Yunus Emre Özhan ile beraber. Özhan personal trainer olarak görev yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!