Survivor canlı yayını ne zaman, saat kaçta? Gönüllüler takımı Instagram’dan canlı yayın yapacak!

Güncelleme Tarihi:

Survivor canlı yayını ne zaman, saat kaçta Gönüllüler takımı Instagram’dan canlı yayın yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2020 13:18

Survivor 2020 yarışması izleyicileri gönüllüler takımının ne zaman, saat kaçta canlı yayın yapacağını öğrenmek istiyorlar. TV 8’de ekrana gelen yarışmada bu hafta oynanan iletişim ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı geçtiğimiz hafta ünlüler takımının yaptığı gibi Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından yayın yapacak.

Haberin Devamı

Survivor canlı yayını için geri sayım başladı. Survivor gönüllüler takımı canlı yayını ne zaman, saat kaçta? TV 8’de hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada geçtiğimiz hafta iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımı Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından yayın yapmışlardı. Bu hafta ödülün sahibi olan takım gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı bugün canlı yayın yapacak. İşte detaylar…

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI CANLI YAYINI NE ZAMAN?

Survivor 2020’de iletişim ödülünü kazanan gönüllüler takımı bugün canlı yayın yapacak. Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabı üzerinden yapılacak olan yayın 17:00’da başlayacak.

SURVİVOR’DE DÜN KİM ELENDİ?

Survivor’da dün akşam yapılan konseyde eleme adayları Mert ve Berkan’dı. Her iki takımdan da yeni adaylar belirlendikten sonra eleme yapılacaktı. Ancak Acun Ilıcalı sevilen yarışmacı Ersin Korkut’un sakatlığından dolayı yarışmadan ayrılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Konseye bir süre önce ölen köpeği Mess ile ilgili söyledikleri damga vurdu. Köpeğinin öldüğünü bilmeyen Ersin’in dönünce onunla yapacaklarını anlatması izleyicileri çok duygulandırdı.

BAKMADAN GEÇME!