Survivor Ardahan nereli, kimdir? Survivor Ardahan ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Ardahan nereli,  kimdir Survivor Ardahan ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2020 15:13

Survivor 2020 yılında da yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada final için geri sayım başladı. Gönüllüler takımı yarışmacılarından olan Ardahan’ın hayatı araştırılıyor. İşte 1987 senesinde Ardahan‘da doğan ancak Adana’da ikamet eden Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı…

Haberin Devamı

Survivor Ardahan merak edilen isimler arasında yerini aldı. TV 8’de ekrana gelen yarışmada gönüllüler takımı yarışmacılarından olan Ardahan kimdir kaç yaşında soruları araştırılıyor. İşte yarışmada olduğu süreçte başarılı bir performans sergileyen Sadık Ardahan Uzkanbaş ile ilgili bilgiler…

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 senesinde Ardahan‘da doğdu ancak Adana’da ikamet ediyor. 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giydi. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte askerliğini tamamladı.  Ardından 2 yıl Dubai’de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Türkiye’ye döndükten sonra aktif olarak sporla ilgilenen Sadık Ardahan Uzkanbaş, sonrasında Kazakistan’a giderek 6 yıl orada yaşadı.

Survivor 2020'nin büyük bir kısmında Gönüllüler takımında mücadele eden Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

Haberin Devamı

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum. Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!