Söz ne zaman başlayacak? Yeni sezon ilk bölüm fragmanı ekranda

Güncelleme Tarihi:

Söz ne zaman başlayacak Yeni sezon ilk bölüm fragmanı ekranda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 15:53

Söz yeni sezona yeni isimlerle başlıyor. Ece Çeşmioğlu, Sarp Akkaya, Deniz Baysal gibi isimlerin dahil olduğu dizinin ilk bölümünde, gizli görevde olan Yavuz, emelleri kötü olan bir grubun peşine düşmüştür. İstanbul'un muhtelif noktalarına 4 adet bomba yerleştiren teröristi ortadan kaldırmak için harekete geçen Yavuz'un aksiyon ve gerilim dolu dakikaları izleyicilerle buluşacak. Peki, Söz dizisi ne zaman başlayacak? İşte, diziye katılan isimler ve dizi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Söz yeni sezona Star Tv ekranlarında devam ediyor. Geçtiğimiz sezon finalinde ailesi ve arkadaşlarına şehit oluğu haberi ulaştırılan Yavuz, yeni görevine baaşlamıştır. Kimsenin yaşadığını bilmediği Yavuz, İstanbul'da büyük bir eyleme kalkışacak olan teröristin peşine düşmüştür. İşte, yeni sezonun ilk bölümünden sahneler ve diziye katılan yeni oyuncular hakkında bazı bilgiler

Yeni sezona 51. bölüm ile giriş yapacak olan Söz dizisi, 17 Eylül Pazartesi günü Star Tv ekranlarında olacak.

3 YENİ İSİM KATILDI

DENİZ BAYSAL;

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘SÖZ’de, ünlü oyuncu Deniz Baysal seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’de, Deniz Baysal sürpriz bir karaktere hayat verecek. 

Haberin Devamı

Son dönemde bir çok başarılı proje ile izleyiciyle buluşan Deniz Baysal 'SÖZ'de başarılı ve korkusuz genç Cumhuriyet Savcısı Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Baysal’ın hayat vereceği Savcı Derya, üniversiteyi dereceyle bitirdikten sonra, yurtdışındaki masterını yarıda bırakıp savcı olmak için ülkesine dönmüştür. Doğu bölgelerinde görev yapmak için başvurmuş ve terör örgütleriyle girişilen mücadelelerde gösterdiği başarı kariyerinde hızla yükselmesini sağlamıştır. Genç yaşına rağmen, mesleğinin verdiği ağırlıkla, sert, kararlı ama özel hayatında bir o kadar da içtendir. Tecrübesi çok olmasa da suçlu ve masumu bir bakışla ayırt edecek yeteneğe sahiptir. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve terör örgütlerinin yürüttüğü hain planlar onu sadece savcı olarak değil, terör mağduru bir vatandaş olarak da sınayacaktır.

SARP AKKAYA;

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya’nın hayat vereceği Dragan Ratkoviç, doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur. Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir. Kadın çocuk yaşlı demeden karşısına çıkan her insanı kesip biçmiş, kurşuna dizdirmiş azılı bir katildir. ‘Kasap’ lakabı da buradan gelmektedir. Dragan ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

ECE CEŞMİOĞLU;

Haberin Devamı

SÖZ’de, Ece Çeşmioğlu sürprizlerle dolu bir karaktere hayat verecek. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle yeni sezona da damgasını vuracak olan ‘SÖZ’ dizisinde Çeşmioğlu, Melisa karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. 

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

Haberin Devamı

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

BAKMADAN GEÇME!