Söz son bölümünde heyecan doruktaydı! Söz 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz son bölümünde heyecan doruktaydı Söz 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 09:48

Söz son bölümü ile aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Çolak'ın planlarından vazgeçmediği dizinin son bölümünde hedef, on binlerce kişinin hayatına kast edilecek saldırı için kimyasal zemini hazırlamak oldu. Söz dizisi son bölümün ardından 9. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Peki, son bölümün ardından Söz 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bazı detaylar

Haberin Devamı

Söz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicilerin kalbini kazanan dizi Söz'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemektedir. Aradığı fırsat ayağına gelir. Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Çolak kaçmak için aradığı fırsatı bulurken, Yavuz son sürat olay yerine doğru yola çıkar. Üstelik büyük bir tuzağa doğru gittiğinden habersizdir. Bu arada Kıdemli Üsteğmen Yavuz ve ekibinin Çolak’ın evindeki profesörü ele geçirmesi Çolak’ın planlarını bozar ama Çolak’ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Biyolojik silahlar için ihtiyacı olan Profesörü İstanbul’da bulmuştur. Bu durum Yavuz ve ekibini İstanbul’a gelmeye zorlar. Çolak bu davette Yavuz’a büyük bir sürpriz hazırlar aynı davete Bahar’ın da gelmesi işleri iyice karıştırır. Yavuz Bahar’la yakınlaşırken, zor ve riskli bir kararı da vermek zorundadır.

Aynı anda Geveze çıktığı operasyonda hem sivillerin hem de kendi tim arkadaşlarının hayatını kurtarmak için kendini feda eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!