Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 10:05

Söz dizisi son bölümün ardından 5. yeni bölüm fragmanı ile merak konusu oldu. Son bölümde başarılı bir operasyonla Eylem'i Çolak'ın elinden kurtarma çabasına giren Yavuz ve timi, Çolak tarafından fark edilmiştir. Eylem'i bölgeden uzaklaştıran Çolak, Söz 5. bölüm fragmanı öncesinde Yavuz ve arkadaşlarına operasyona yeltenmiştir. Peki, Söz 5. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacaktır? Çolak başarılı olacak mıdır? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyicilerden tam not alan Söz dizisinde bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç detaylar ortaya çıktı. Son bölümde Röportaj hayaliyle Çolak’ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildi. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçti. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Düğünde yaşanan katliam bütün Türkiye’de şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz’un başının belaya girmesine sebep olur. Katliamla ilgili çekilen görüntüler çarpıtılarak medyaya servis edilir. Türk askeri zor durumda kalır. Röportaj hayaliyle Çolak’ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildir. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçerler. Tim, Çolak’ı köşeye sıkıştırmak üzeredir.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!