Söylemezsem Olmaz’da Nihat Doğan’ın yerine kim gelecek?

Güncelleme Tarihi:

Söylemezsem Olmaz’da Nihat Doğan’ın yerine kim gelecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 11:08

Nihat Doğan’ın gündüz kuşağı programı Söylemezsem Olmaz’dan ayrılması yeni soru işaretlerini gündeme getirdi. Karıştığı adli olay nedeniyle bir süredir gündemden düşmeyen Nihat Doğan’ın kovulduğu iddia edilmiş ancak gerçek başa çıkmıştı. Peki, Söylemezsem Olmaz’da Nihat Doğan’ın yerine kim gelecek?

Haberin Devamı

“Nihat Doğan Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu” iddiası hafta içerisinde canlı yayında yalanlandı. Ece Erken konu ile ilgili yaptığı açıklamada Doğan’ın yaşadığı adli olay sonuçlanana kadar programdan ayrıldığını ifade etti. Nihat Doğan’da Instagram sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum Beyaz Tv ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm”

NİHAT DOĞAN’IN YERİNE KİM GELECEK?

Sunucu Ece Erken, Nihat Doğan’ın yerine gelecek isimle ilgili açıklamada bulundu. Erken, “Pazartesi yeni bir sunucu geliyor. Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım bir hanımefendi gelecek” dedi. Nihat Doğan’ın yerine gelecek ismin ise Seren Serengil olduğu iddia edildi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!