' Siyah Beyaz Aşk'yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşkyeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 13:27

Siyah Beyaz Aşk dizisi dün akşam 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizinin son bölümünde sakat kalma riskini taşıyan Ferhat'ın ameliyatını Aslı üstlendi. Her şeyin yoluna gitmeye başladığı düşünen dizi takipçileri finalde kötü bir sürprizle karşılaştı. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler olacak, fragman yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk son bölüm finalinde Aslı ve Ferhat'ın alevlerin arasında kalması şok etkisi yarattı. İkilinin kundaklama olayından sağ kurtulup kurtulmayacağı önümüzdeki hafta netlik kazanacak. Yeni gelişmelerin ipucunu verecek olan Siyah Beyaz Aşk'ın 8. bölüm fragmanının ise perşembe gününe kadar ekranlara gelmesi bekleniyor

Ferhat sakat kalma riskini taşıyan bir ameliyata girer. Ameliyatı Aslı yapacaktır. Nefretle aşk arasında savrulan Aslı, bu sefer de Ferhat’ın ölüm kalım savaşı arasında sıkışır. Gülsüm’ün bebeğinin babası Cüneyt olduğunu öğrenen Safiye, Gülsüm’ün hışmına uğrar. Safiye’yi öldürdüğünü düşünen Gülsüm kaçarken Şahin’in eline düşer.
Ameliyattan yeni kalkmış olan Ferhat ise kardeşini kurtarmak için yola çıktığında yanında Aslı vardır. Gülsüm’ün yem olduğu, Şahin’in asıl hedefinin kendileri olduğunu anlarlar.
Ferhat ve Aslı, Şahin’in alev kapanından çıkabilecekler mi?

Haberin Devamı

 Siyah Beyaz Aşkyeni bölümde neler olacak

 Siyah Beyaz Aşkyeni bölümde neler olacak

 

 

Vizyonda bu hafta!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!