'Şeyma TV' para basıyor

Güncelleme Tarihi:

Şeyma TV para basıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2023 07:36

Instagram’ın yeni başlattığı ‘ücretli abonelik’ uygulamasına katılan Şeyma Subaşı, kısa sürede 200 bine yakın aboneye ulaşarak 12 milyon liralık gelir elde etti. Sosyal medyada “Kendine yeni kazanç kapısı buldu” diye eleştirilen Subaşı, “Özel içerikli videolar paylaşıyorum, daha samimi oluyor. Şeyma TV gibi düşünün” dedi.

Haberin Devamı

DÜNYADA birçok ünlü yıldız ve influencer, Instagram’da “ücretli abonelik” karşılığında özel içerikler paylaşmaya başladı. Bu akıma Türkiye’den ilk katılan isim, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı oldu. Instagram’da 2.9 milyon takipçisi bulunan ve çok kısa sürede 200 bine yakın aboneye ulaşan Subaşı, bu uygulama sayesinde yaklaşık 12 milyon TL gelir elde etti.

Şeyma TV para basıyor

Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile düğününden de özel paylaşımlar yapacak.

HEDİYELER VERİYORUM

Sosyal medyada eleştiri ve tepkilerin odağı haline gelen ünlü isim, Kanal D Ana Haber’e konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Özel içerikli videolar paylaşıyorum, daha samimi oluyor. Daha fazla iletişim kuruyorum. Şeyma TV gibi düşünün. Bir yandan da hediyeler veriyorum.” Instagram hesabında “Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için” diyerek takipçilerini ücretli aboneliğe çağıran Şeyma Subaşı’nın özel hayatını takip etmenin aylık bedeli; 60.99 TL. Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yakında evleneceğini, 5-6 Mayıs’ta yapılacak düğününe 250 kişinin katılacağını söyledi: “Marakeş’te evleniyoruz. Sadece aile ve yakın arkadaşlar gelecek. Pek fazla bir şey söylemek istemem, bana da sürpriz olsun.” Düğünden ve bekârlığa veda partisinden özel anlar da Subaşı’nın ücretli abonelik kanalında yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!