Şevkat Yerimdar 7. bölüm fragmanında Esin ve Şevkat ilişkisi alevleniyor

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 7. bölüm fragmanında Esin ve Şevkat ilişkisi alevleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 16:41

Şevkat Yerimdar 7. bölüm fragmanında romantik bir görüşme esnasında yangın çıkması nedeniyle başları büyük belaya girecek olan Şevkat ve Esin, büyük bir panikle karşı karşıya kalmıştır. Şevkat Yerimdar 7. bölüm fragmanında Esin'in Şevkat'e yanaşmak için gösterdiği çaba ortalığı karıştırmaya yetecektir. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Şevkat Yerimdar 7. yeni bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şevkat ve Esin arasındaki aşk sohbetinin dikkat çektiği Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanının son saniyelerinde yangın çıkması merak uyandırdı. Cuma günlerinin renkli dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölümünde Esin ve Şevkat arasında sürpriz bir yakınlaşma var…

Şevkat Yerimdar yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta başka bir maceranın yaşandığı Şevkat Yerimdar bu akşam 7. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin bu akşamki bölümünde Bora ile Ayça’nın birlikte yakalanmasının yankısı sürüyor. Şevkat’in esrarengiz davranışlarından şüphelenen Esin, Şevkat’in peşine düşüyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şevkat tesadüfen Bora ile Ayça’yı baş başa yakaladığı kulübe arabayla camdan girmesi mahallede neşeli bir yankı bulur. Arkadaşları Şevkat ile epey kafa bularak onu kızdırır. Fakat Esin yaptığından ötürü Şevkat’e çok kızmıştır. Şevkat bu çılgınca hareketi neden yaptığını Esin’e açıklamaz, Bora’nın Ayça ile ilişkisini ispiyonlar gibi Esin’e söylemeyi delikanlılığına yediremez. Şevkat’in sessizliği Esin’in aklını karıştırır ve onun sakladığı şeyi öğrenmeye çalışır.
İsmail sevdalısı Tezene ile görüştürülmediği için açlık grevine başlar. Tezene de greve katılır. İki kara sevdalının magazin basınında patlayarak büyüyen aşk grevi fiyaskoyla son bulur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat’in İsmail için kız isteme macerası Cuma yüzünden facia ile sonuçlanmıştır. Bozkır ve Gülperi onların yüzünden kavgaya tutuşur. Gülperi kocasını evden atar. Şevkat hemen Bozkır’ı evine götürür, onu misafir eder fakat pişman olur. Bozkır ve Gülperi boşanmaya karar verir, kabak Şevkat’in başına patlar. Hem karı kocanın arasını yumuşatmak hem de Bozkır’ı başından savmak ister. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona matrak bir ceza keser.

Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürmektedir. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu koşturur. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başarır. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi vardır.

 

BAKMADAN GEÇME!