Seviyor Sevmiyor bu akşam neden yayınlanmadı? Seviyor Sevmiyor 28. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor bu akşam neden yayınlanmadı Seviyor Sevmiyor 28. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 20:01

Seviyor Sevmiyor dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 28. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen aşk dolu dizisi Seviyor Sevmiyor bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünün yayın akışından çıkartılması izleyicilerin oldukça dikkatini çekti. Seviyor Sevmiyor bu akşam neden yayınlanmadı? Seviyor Sevmiyor 28. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara oldukça yoğunlaşan diziseverler sorunun cevabını merak ettiler. Peki, Seviyor Sevmiyor bu akşam neden yayınlanmadı?

Haberin Devamı

Eğlenceli sahneleriyle keyifli anlar yaşatan Seviyor Sevmiyor yeni bölümü merak konusu oldu. Çocukluk aşkı olan Deniz ve Yiğit'in yıllar sonra bir araya gelmesini ve sonrasında yaşanan birbirinden komik olayları ekrana taşıyan Seviyor Sevmiyor 28. bölümünün 5 Şubat tarihli yayın akışında yer almaması dizinin fanlarının 'Yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?" gibi sorular sormasına neden oldu.
Dizinin akıbetiyle ilgili bir açıklama gelmedi ancak Seviyor Sevmiyor 28. bölümünün 11 Şubat Pazar günü yayınlanması bekleniyor.

Deniz'in beklenmedik itirafı, Yiğit'in bütün intikam planını suya düşürmüştü. Beklenmedik bir anda gelen itiraf, Deniz'in içini rahatlatırken, Yiğit'in planlarını ise alt üst etti. Seviyor Sevmiyor 22. bölümünde olaylar Yiğit'i bir tık rahatsız etse de alacağı bomba gibi haber onun bakış açısını değiştirmeye yetti.

Haberin Devamı

Ancak bu durum Yiğit'in öfkesini dindirmeye yetmedi. Deniz'e yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıydı. İçi soğumadan bu hesap onun için kapanmayacaktı. Deniz ise Yiğit ne yaparsa yapsın pes etmemeye kararlıydı. Diğer yandan Yiğit, Teoman'la ilgili bomba gibi bir haber aldı. Bu haber Yiğit'in hayatını da çok yakından ilgilendiriyordu.

BAKMADAN GEÇME!