Sen Çal Kapımı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı son bölümde doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Sen Çal Kapımı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Sen Çal Kapımı son bölümde doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2020 00:53

Sen Çal Kapımı 7. bölümüyle 26 Ağustos akşamı ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Serkan'ın doğum gününde Eda'nın yaptığı sürpriz heyecanlı gelişmeleri izleyici karşısına çıkardı. Sen Çal Kapımı son bölümün ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Sen Çal Kapımı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sen Çal Kapımı son bölüm özeti ve 8. yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Sen Çal Kapımı 8. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak konusu oldu. Her hafta FOX TV'de ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 26 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde Eda'nın Serkan'a olan hisleriyle ilgili söylediği sözler dikkat çekti. İşte, Sen Çal Kapımı 7. bölüm özeti.

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SEN ÇAL KAPIMI 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan, Eda’ya ilk kez içini açtı, çok özel bir sırrını paylaştı onunla… Eda, paylaştıkları anın büyüsüne kapılmış eve döndüğünde Ayfer, Eda’nın mutlulukla parlayan gözlerini fark eder hemen. Eda gerçekten aşık mıdır yoksa? Eda, Serkan’ın büyüsüne kapılmaktan çok korkuyor… Ama Serkan’dan uzak durmak o kadar zor ki. Ertesi gün Serkan’ın doğum günü… Ama tabii ki Serkan Bolat doğum günü kutlamaktan nefret ediyor. Üstelik söylentiye göre doğum günlerini Selin’le geçiriyormuş. Bu sene de öyle olacak. Üstelik bir de Selin'e Serkan adına elleriyle çiçek hazırlamak zorunda kalıyor Eda, hem de notu da kendisi yazarak. Selin'in de kafası karışmaya başlıyor. Peki bu durum Serkan ve Eda’yı nasıl etkileyecek?

BAKMADAN GEÇME!