Şehmus Kısmetse Olur’dan neden diskalifiye edildi?

Güncelleme Tarihi:

Şehmus Kısmetse Olur’dan neden diskalifiye edildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 14:34

Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde Şehmus Yücel şoku yaşandı. Dün ekrana gelen bölümde Emre ile yaşadığı tartışma nedeniyle iki uyarı birden alan Şehmus Yücel, programdan diskalifiye edildi. Programın o anlarını kaçıranlar 'Şehmus Kısmetse Olur’dan neden diskalifiye edildi?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, damat adayını diskalifiye götüren olayın perde arkası!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde Şehmus Yücel sürprizi yaşandı. Adını ‘Gözüm Sende’ ile duyuran Şehmus Yücel’in  evde olmaması kafaları karıştırırken Seda Akgül’den açıklama geldi. Seda Akgül, "Böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden bu evin kapısından içeri giremez. O dakikadan sonra da şu evin eşiğinden adım attırmam, atılmaz" diyerek Şehmus Yücel’i mi kastetti? Bu sorunun yanıtı programın ilerleyen dakikalarında belli oldu.

Kısmetse Olur 4 Nisan 2017'de yayınlanan bölümünde Tuğçe ve Yağmur arasındaki tartışma giderek büyümüştü. Gelin adaylarının Tuğçe'nin üstüne gittiğini gören Emre, duruma müdahale etmişti Yağmur'la bire bir tartışmaya giren Emre Şehmus'un tepkisiyle karşı karşıya kalmış ve ortam bir anda gerilmişti. Bugünkü bölümde ise bu tartışmanın yayından sonra da devam ettiği ortaya çıktı. Eve bir haber vermek için girdiğini ifade eden Seda Akgül, yayın sonrasında Şehmus’un fiziksel şiddette bulunmaya çalıştığını söyledi ve damat adayının görüntülerini ekrana yansıttı.

Haberin Devamı

Görüntülerin hepsini veremeyeceklerini belirten Seda Akgül, tanıma yolunda olduğu gelin adayı Yağmur’a fiziksel şiddette teşebbüs etmeye çalışan Şehmus Yücel’in diskalifiye edildiğini açıkladı. 

ŞEHMUS YÜCEL KİMDİR?

İlk olarak Gözüm Sende programıyla tanınan Şehmus Yücel, 1992 yılında doğdu. 3 erkek kardeşi bulunan genç damat adayı, lokanta işletmeciliği yapıyor. Geleneklerine bağlı olduğunu ve annesi Emine Hanım'ın onayının önemli olduğunu dile getiren Şehmus Yücel, Gözüm Sende programında nazlı kızlardan hoşlanmadığını belirtmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!