Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli? Şebnem Dönmez Afara konukları arasında!

Güncelleme Tarihi:

Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli Şebnem Dönmez Afara konukları arasında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2022 11:27

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afara bu akşam sezon finali ile ekranlara gelecek. Her hafta birbirinden ünlü isimlerin olduğu Afara konukları arasında sunucu, oyuncu Şebnem Dönmez de yer alıyor. Şarkıları ve keyfili sohbetiyle programa renk katan Şebnem Dönmez izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Afara konuğu Şebnem Dönmez hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu hafta konukları arasında Şebnem Dönmez de yer alıyor. Saat 00:15’te başlayan Afara sezon finali ile ekranlara ara verecek. Peki, Afara konuğu Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Şebnem Dönmez'in hayatı ve kariyeri...

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

Şebnem Dönmez, 17 Mayıs 1974 tarihinde Salzgitter'de dünyaya geldi.

1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile çıkış yakaladı. Program, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü oldu. Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olunca 1997'de Star TV'de Görevimiz Tehlike isimli yarışma programını sundular. 1998'de ise Star TV'de bir showgirl olarak Cumartesi Gecesi Ateşi programını sundu.

2000'lerde dizi ve sinema dünyasındaki başarılarıyla gündeme geldi. Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) ile kariyerini sağlamlaştırırken sinema macerası 2002 tarihli bağımsız film Kolay Para ile başladı. 2004'te Neredesin Firuze, 2006'da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009'da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı. 2007 yılında BKM'de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Live Earth'ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore'un İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katıldı. 2013 yılında kadrosuna dâhil olduğu Kuzey Güney dizisinin finaline kadar "Melda Yalgın" karakterini canlandırdı. Sonrasında Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca oynadı.

BAKMADAN GEÇME!