Savaşçı son bölümü ile duygulandırdı! Savaşçı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölümü ile duygulandırdı Savaşçı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 23:23

Savaşçı dizisi son bölümün ardından 19. yeni bölüm fragmanı ile merak konusu oldu. Turan Astsubay'ın Gülayşe'ye yönelik yazdığı mektubun ortaya çıkmasının ardından iyice hırslanan Kılıç Timi, Savaşçı son bölümünde kendilerine büyük sözler vermiştir. Peki, son bölümün ardından Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacakı? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Savaşçı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalıştı ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçti. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalışır ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyadır. Bir şekilde Rojda’yı etkisiz hale getirmeye çalışan Kağan, Turan’ın intikamını almaya kararlıdır.

Diğer taraftan Kılıç Timi’ni kendine hedef seçen Temo, şehirdeki eylemlerinin şidddetini arttırırken, Doktor'da kırsalda yapacağı kanlı eylemin hazırlıklarını sürdürür...
Olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay, operasyon için düğmeye basar. Artık Kılıç Timi için hesabı kapatma vakti gelmiştir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır. Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.

Temo ise, Kopuz Albay ve Pia’nın karşısına çıkarak gerilimin tırmanmasına sebep olur. En az babası kadar acımasız ve tehlikeli bir terörist olan Temo, hedefindeki Albay Kopuz ve Kılıç Timi için kalleşçe planlarını devreye sokar. Diğer taraftan Doktor ve Rojda cephesindeki beklenmedik gelişmeler, olayların seyrini sürpriz bir şekilde değiştirir.

BAKMADAN GEÇME!