Sadakatsiz 60. final bölümü izleme ekranı: Sadakatsiz final bölümünde Derin, Asya ve Volkan'ın 20 yıl sonraki durumu ekranlara damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 60. final bölümü izleme ekranı: Sadakatsiz final bölümünde Derin, Asya ve Volkanın 20 yıl sonraki durumu ekranlara damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 08:47

Sadakatsiz 60. bölüm izleme ekranı, final bölümünün ardından yayınlandı. Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen, en başarılı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümü ile sevenlerine veda etti. 60’ıncı bölümü ile ekran serüvenini sonlandıran Sadakatsiz'de Volkan'ın hapse girmesiyle ruh sağlığı bozulan Derin'in kliniğe yatması dikkat çekerken, 20 senelik zaman atmasıyla Volkan'ın sonu ekranlara damga vurdu. Asya ve Derin'in geldikleri nokta ise gecenin en çok konuşulan konularından oldu. İşte, Sadakatsiz 60. final bölümü full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Sadakatsiz final bölümü tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Sadakatsiz, 25 Mayıs Çarşamba akşamı büyük finalle macerasını noktaları. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu, sabırsızlık ve büyük bir heyecanla beklediği dizinin final bölümünde, Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonunda Volkan'ın ölümü dikkat çekti. Klinikten çıktıktan sonra yeni bir hayata başlayan Derin Onur'la evlilik kararı alırken, Asya'nın da yeni bir sayfa açması çarpıcı gelişmelerden oldu. İki kadın arasında buzların eridiği son bölümde Volkan'ın ölümü dikkat çekti. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 60. BÖLÜMDE (FİNAL) NELER OLDU?

Sadakatsiz 25 Mayıs Çarşamba yayınlanan final bölümünde Volkan'ın hapse girmesiyle ruh sağlığı bozulan Derin, kliniğe yatırılıyor. Asya ise yeni bir hayata başlıyor!

Haberin Devamı

Yaşananlar tüm dengeleri yine ve yeniden değiştirirken, herkes kendi sonuna giden taşları kendi elleriyle döşemiştir. Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonu yaklaşmıştır. Kimi zaman aşk için, kimi zaman evlatlar için, kimi zaman huzurlu bir nefes için verilen bu mücadelede herkes yol ayrımındadır.

Volkan kurtulmayı, Derin iyileşmeyi, Asya bu üç kişilik savaşı kazanıp kendi hikayesinin son cümlesini yazmayı başaracak mıdır?

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, Sadakatsiz’in dizisinin kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in yanı sıra usta oyuncu Burak Sergen, Berkay Ateş, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç yer alıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!