Rüya dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Rüya dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 23:43

Rüya dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Rüya'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ruhşan’ın Cihan'a karşı şüpheleri artmaktaydı. Kamera kayıtları Ruhşan'ı beklemediği bir gelişmeye sürükledi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Rüya dizisinin yayınlanan son bölümüyle izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Artık evli olan Elif ve Bulut’un mutlu görüntülerinin ön planda olduğu Rüya’nın son bölümünde Gülendam ve Cemre, Elif ve Bulut'un evliliği ile sarsılmıştı. Onları ayırmak için planlar kurmaktan kendilerini alamadılar. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



Ruhşan’ın Cihan'a karşı şüpheleri artmaktadır. Kamera kayıtları Ruhşan'ı beklemediği bir gelişmeye sürükler. Gülendam ve Cemre, Elif ve Bulut'un evliliği ile sarsılmıştır. Onları ayırmak için planlar kurmaktan kendilerini alamazlar. Bu olaylar gelişirken diğer bir yandan Gülendam altınlarının çalındığını fark eder. Cemre hırsızlığı İnan'ın üstüne atar. Faysal'ın da İnan’ı hırsızlık yaptığına ikna eder. İpek, Cemre’ye özür hediyesi olarak makyaj malzemeleri gönderir ancak Cemre küçük düşmüştür. Hırsız damgası yediği için İpek'i kolay affetmeyecektir. Sefer, Yıldız'ın peşini bırakmaz. Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından dolayı iyice gerilmiştir. Alaz, Sefer'e nasıl bir ders verecektir? Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat’ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer. Cihan'ın ailesinden sakladığı kimselere itiraf edemediği sırrının peşinde kimler var?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!