Popstar 2018 başlıyor | Popstar jüri üyeleri kim?

Güncelleme Tarihi:

Popstar 2018 başlıyor | Popstar jüri üyeleri kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 11:53

Popstar 2018 için geri sayım başladı. Türk televizyon tarihinin en çok sevilen yarışma programlarından olan 'Popstar' beş yıl aradan sonra yeniden başlıyor. İlk bölümü 14 Mart günü Kanal D ekranlarından yayınlanacak programın jüri üyeleri belli oldu. Peki, Popstar 2018'in jüri üyeleri kim? Popstar jürisinde hangi ünlü isimler var?

Haberin Devamı

POPSTAR 2018 YARIŞMASININ JÜRİSİNDE KİMLER VAR?

Özlenen yarışma Popstar 2018, Türkiye’nin kanalı Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak. Sunuculuğunu aynı zamanda yapımcısı da olan Osmantan Erkır’ın üstlendiği yarışmanın ilk elemeleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Kanal D ekranlarında 5 yıl aradan sonra seyirciyle buluşacak olan ekranların sevilen yarışma programı Popstar, ilk bölümüyle 14 Mart 2018 akşamı yayında olacak. Kanal D'nin ekranlara damga vuracak yarışma programında jüri olacak isimler ise birbirinden usta; Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo ve Armağan Çağlayan, yarışmanın bu yılki bölümünde jüri koltuğuna oturacak.

POSTAR 2018 ELEMELER

Adana, Ankara, Bursa, Edirne, İstanbul, İzmir, Trabzon’da yapılacak seçmeler ve kanald.com.tr adresine video göndererek başvuranların arasından belirlenecek 10 yarışmacı Popstar 2018 sahnesinde şarkı söylemeye hak kazanacak.

Haberin Devamı

POPSTAR 2018 BAŞVURU FORMU

POPSTAR'DA ELEME OYLAMA NASIL OLACAK?

10 yarışmacının her hafta birbirine üstünlük sağlamak için mücadele edeceği Popstar 2018'de, jüri oylaması ile beraber kanald.com.tr üzerinden izleyicilerin ücretsiz yapacağı oylama da haftanın kazananı ve kaybedenini belirleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!