Pınar Deniz: Göründüğümüz gibi değiliz

Güncelleme Tarihi:

Pınar Deniz: Göründüğümüz gibi değiliz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2019 08:00

Pınar Deniz, All dergisine kapak oldu. Oyuncu, dergideki röportajında çocukken psikolog olmayı hayal ettiğini söyledi: “Göründüğümüz gibi değiliz, hepimiz bir şeyler saklıyoruz. Neyi neden yaptığımızı anlamaya adayabilirdim hayatımı.”

Haberin Devamı

YENİ Netflix dizisi “Aşk 101” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Pınar Deniz, yeni projelerini All dergisine anlattı. Dijital platformlar hakkında konuşan oyuncu, “Televizyon daha kısıtlı bir ortam ve belli bir matematiği var, her hikâye barınamıyor orada. Dijital ortamda ise çok daha çeşit ve özgür bir ortam var. Derdini daha kısa sürede, daha filtresiz anlatabildiğin için çoğunluk dijitale kaymaya başladı. İstediğin zaman istediğin kadar izleyebiliyorsun çünkü” dedi.

BİR ŞEYLER SAKLIYORUZ

Özcan Alper’in yeni film projesinde de yer alan Pınar Deniz, çocukluğunda psikolog olmayı hayal ettiğini söyledi: “Genel olarak psikoloji alanı beni çok etkiliyor. İnsanların söylediklerinden çok söyleyemedikleriyle daha çok ilgileniyorum mesela. Göründüğümüz gibi değiliz çünkü, hepimiz bir şeyler saklıyoruz. Altında yatan sebebi araştırmaya, neyi neden yaptığımızı anlamaya adayabilirdim hayatımı.”

Haberin Devamı

Karın ağrısı sonra başlıyor

Pınar Deniz, oyunculukla ilgili heyecanını şu sözlerle anlattı: “Milyonlarca insanın seni seyredecek olması el ayak titretmiyor değil. Ama oynarken hiç bunu düşünmüyorum. Kimin izlediğiyle ilgilenmiyorum, sadece oynuyorum. Korku ve karın ağrıları sonrasında başlıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!