Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 22:59

Payitaht Abdülhamid dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Her hafta cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden tarihi dizi Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde Parvus ve Wilhelm’in iki ayrı koldan gerçekleştirdiği suikastın ardından ortalık karıştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Parvus, Abdülhamid’in kurduğu Ertuğrul Alayı’na karşı, Hüseyin’le birlikte bir hainler ordusu kurdu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Parvus ve Wilhelm’in iki ayrı koldan gerçekleştirdiği suikastın ardından ortalık karışır.
 
Parvus, Abdülhamid’in kurduğu Ertuğrul Alayı’na karşı, Hüseyin’le birlikte bir hainler ordusu kurar. Abdülhamid’i ordusuyla, kendi askeriyle vuracaktır! Bununla da yetinmez, Abdülhamid’e bizzat kendi halkını düşman edecek, onları Hünkâra karşı ayaklandıracak büyük bir plan yapar.
 
Hatice Sultan, kocası ile yeni taşındığı kasabada zorluklarla mücadele ederken, Kemalettin, Paşalıktan kovulur.
 
Bidar ise çaresizce oğlunu aramaktadır. Abdülkadir’in yerini öğrenip gittiğinde, Bidar Sultan’ın karşılaşacağı acı sürpriz ne olacak?
 
Suikast için görevlendirilen askerin itirafı Hüseyin Paşa’nın sonunu mu getirecek?
 
Abdülhamid’in servetiyle beraber, yurt dışına kaçacağına inandırılan halkı, Padişahlarının üzerine yürürken, Abdülhamid intikam yemini etmiş bu öfkeli kalabalık karşısında ne yapacak? 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!